Obelisku “New Born” këtë vit do t’i dedikohet gruas

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Obelisku “New Born” këtë vit do t’i dedikohet gruas

“New Born” që në shqip e ka kuptimin e diçkaje “të porsalindur”, u bë objekti më i njohur menjëherë pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës më  17 shkurt 2008.

Ndryshimi i këtij obelisku, filloi që nga viti 2013, kur u falënderuan gjitha vendet njohëse të pavarësisë.

Dhe që ateherë, ky monument vazhdon të përçoj masazhe të ndryshme.

Ideatori i këtij monumenti, Fisnik Ismaili, është duke kërkuar vullnetarë që këtë herë NEWBORN, të ngjyroset më ndryshe, duke i kushtuar gruas e vajzave që kanë arritur suksese të mëdha.

“Sivjet Monumenti NEWBORN i dedikohet gruas. I kushtohet çikave tona në sport, në muzikë, në film, e në çdo fushë që po na e zbardhin fytyrën, por mbi të gjitha, i kushtohet grave që hala sot abuzohen e vriten në shtëpi të tyne, para familjeve të tyne”.

“Winged Women – Gratë me krahë, është tema sivjet, ku monumenti NEWBORN, bashkë me krejt juve, kemi me i jepë grave krahë. Me i trajtue barabartë edhe me iu ndihmue me u ngritë çdo moment!”

“Për me e ngjyrosë kështu deri të enjten, me fytyra të plot grave, na duhet ndihmë prej njerëzve që e përkrahin këtë kauzë, dijnë me vizatue edhe kanë sy për detaj”, shkroi Ismaili./Telegrafi/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“New Born” që në shqip e ka kuptimin e diçkaje “të porsalindur”, u bë objekti më i njohur menjëherë pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës më  17 shkurt 2008.

Ndryshimi i këtij obelisku, filloi që nga viti 2013, kur u falënderuan gjitha vendet njohëse të pavarësisë.

Dhe që ateherë, ky monument vazhdon të përçoj masazhe të ndryshme.

Ideatori i këtij monumenti, Fisnik Ismaili, është duke kërkuar vullnetarë që këtë herë NEWBORN, të ngjyroset më ndryshe, duke i kushtuar gruas e vajzave që kanë arritur suksese të mëdha.

“Sivjet Monumenti NEWBORN i dedikohet gruas. I kushtohet çikave tona në sport, në muzikë, në film, e në çdo fushë që po na e zbardhin fytyrën, por mbi të gjitha, i kushtohet grave që hala sot abuzohen e vriten në shtëpi të tyne, para familjeve të tyne”.

“Winged Women – Gratë me krahë, është tema sivjet, ku monumenti NEWBORN, bashkë me krejt juve, kemi me i jepë grave krahë. Me i trajtue barabartë edhe me iu ndihmue me u ngritë çdo moment!”

“Për me e ngjyrosë kështu deri të enjten, me fytyra të plot grave, na duhet ndihmë prej njerëzve që e përkrahin këtë kauzë, dijnë me vizatue edhe kanë sy për detaj”, shkroi Ismaili./Telegrafi/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“New Born” që në shqip e ka kuptimin e diçkaje “të porsalindur”, u bë objekti më i njohur menjëherë pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës më  17 shkurt 2008.

Ndryshimi i këtij obelisku, filloi që nga viti 2013, kur u falënderuan gjitha vendet njohëse të pavarësisë.

Dhe që ateherë, ky monument vazhdon të përçoj masazhe të ndryshme.

Ideatori i këtij monumenti, Fisnik Ismaili, është duke kërkuar vullnetarë që këtë herë NEWBORN, të ngjyroset më ndryshe, duke i kushtuar gruas e vajzave që kanë arritur suksese të mëdha.

“Sivjet Monumenti NEWBORN i dedikohet gruas. I kushtohet çikave tona në sport, në muzikë, në film, e në çdo fushë që po na e zbardhin fytyrën, por mbi të gjitha, i kushtohet grave që hala sot abuzohen e vriten në shtëpi të tyne, para familjeve të tyne”.

“Winged Women – Gratë me krahë, është tema sivjet, ku monumenti NEWBORN, bashkë me krejt juve, kemi me i jepë grave krahë. Me i trajtue barabartë edhe me iu ndihmue me u ngritë çdo moment!”

“Për me e ngjyrosë kështu deri të enjten, me fytyra të plot grave, na duhet ndihmë prej njerëzve që e përkrahin këtë kauzë, dijnë me vizatue edhe kanë sy për detaj”, shkroi Ismaili./Telegrafi/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.