SHBA/ Një diskutim për sfidat e medias në Europën lindore

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

SHBA/ Një diskutim për sfidat e medias në Europën lindore

Qendra “Melikian”, pranë Arizona “State University”  do të organizojë në datën 8 shkurt në orën 12:00 (local)  një diskutim lidhur me sfidat dhe mundësitë e medias në Rusi dhe Europën Lindore.

Të ftuar janë tre gazetarë dhe ekspertë të medias nga Shqipëria, Hungaria dhe Rusia, pjesë e programit Humphrey në Shkollën e Gazetarisë dhe Komunikimit Walter Cronkite – ASU.

Gazetarja shqiptare Elira Çanga, Balint Fabok dhe Milana Mazaeva do të ndajnë përvojën e tyre në gazetari dhe do të diskutojnë për situatën e medias.

Takimi do të mbahet të martën, me 8 shkurt në ASU Durham Hall por mund të ndiqet dhe on line në linkun zoom.

https://asu.zoom.us/j/2547561917

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Qendra “Melikian”, pranë Arizona “State University”  do të organizojë në datën 8 shkurt në orën 12:00 (local)  një diskutim lidhur me sfidat dhe mundësitë e medias në Rusi dhe Europën Lindore.

Të ftuar janë tre gazetarë dhe ekspertë të medias nga Shqipëria, Hungaria dhe Rusia, pjesë e programit Humphrey në Shkollën e Gazetarisë dhe Komunikimit Walter Cronkite – ASU.

Gazetarja shqiptare Elira Çanga, Balint Fabok dhe Milana Mazaeva do të ndajnë përvojën e tyre në gazetari dhe do të diskutojnë për situatën e medias.

Takimi do të mbahet të martën, me 8 shkurt në ASU Durham Hall por mund të ndiqet dhe on line në linkun zoom.

https://asu.zoom.us/j/2547561917

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Qendra “Melikian”, pranë Arizona “State University”  do të organizojë në datën 8 shkurt në orën 12:00 (local)  një diskutim lidhur me sfidat dhe mundësitë e medias në Rusi dhe Europën Lindore.

Të ftuar janë tre gazetarë dhe ekspertë të medias nga Shqipëria, Hungaria dhe Rusia, pjesë e programit Humphrey në Shkollën e Gazetarisë dhe Komunikimit Walter Cronkite – ASU.

Gazetarja shqiptare Elira Çanga, Balint Fabok dhe Milana Mazaeva do të ndajnë përvojën e tyre në gazetari dhe do të diskutojnë për situatën e medias.

Takimi do të mbahet të martën, me 8 shkurt në ASU Durham Hall por mund të ndiqet dhe on line në linkun zoom.

https://asu.zoom.us/j/2547561917

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.