Kanada/14 vjet Pavarësi, ngrihet flamuri i Kosovës në Parlamentin e Saskatchewan

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Kanada/14 vjet Pavarësi, ngrihet flamuri i Kosovës në Parlamentin e Saskatchewan

Komuniteti shqiptar në Regina Saskatchewan ka njoftuar se këtë vit do të organizojë ngritjen ceremonial të flamurit  me rastin e përvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

“Flamuri i shtetit tonë të dytë, do të ngrihet me krenari dhe nder me datën ditën e shtunë 19 shkurt, në ora 14:00 para Parlamentit të Saskatchewanit. Ju ftojmë që të vini masivisht për këtë ngjarje të rëndësishme. Janë të ftuar personalitete të rëndësishme nga jeta politike në Saskatchewan dhe nga Ambasada dhe Konsullata jonë” thuhet në njoftimin e Albanian Community Association “Iliria”, Regina SK.

Në njoftimin e shoqatës gjithashtu theksohet se Premieri i Saskatchewanit, z.Scott Moe paralajmëroi largimin e masave restriktive të pandemisë, ndaj anëtarët e Kryesisë së Shoqatës janë duke bërë të pamundurën që të rezervojnë një sallë festive në mënyrë që festa e pavarësisë të vazhdoj edhe pas ngritjes së flamurit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Komuniteti shqiptar në Regina Saskatchewan ka njoftuar se këtë vit do të organizojë ngritjen ceremonial të flamurit  me rastin e përvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

“Flamuri i shtetit tonë të dytë, do të ngrihet me krenari dhe nder me datën ditën e shtunë 19 shkurt, në ora 14:00 para Parlamentit të Saskatchewanit. Ju ftojmë që të vini masivisht për këtë ngjarje të rëndësishme. Janë të ftuar personalitete të rëndësishme nga jeta politike në Saskatchewan dhe nga Ambasada dhe Konsullata jonë” thuhet në njoftimin e Albanian Community Association “Iliria”, Regina SK.

Në njoftimin e shoqatës gjithashtu theksohet se Premieri i Saskatchewanit, z.Scott Moe paralajmëroi largimin e masave restriktive të pandemisë, ndaj anëtarët e Kryesisë së Shoqatës janë duke bërë të pamundurën që të rezervojnë një sallë festive në mënyrë që festa e pavarësisë të vazhdoj edhe pas ngritjes së flamurit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Komuniteti shqiptar në Regina Saskatchewan ka njoftuar se këtë vit do të organizojë ngritjen ceremonial të flamurit  me rastin e përvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

“Flamuri i shtetit tonë të dytë, do të ngrihet me krenari dhe nder me datën ditën e shtunë 19 shkurt, në ora 14:00 para Parlamentit të Saskatchewanit. Ju ftojmë që të vini masivisht për këtë ngjarje të rëndësishme. Janë të ftuar personalitete të rëndësishme nga jeta politike në Saskatchewan dhe nga Ambasada dhe Konsullata jonë” thuhet në njoftimin e Albanian Community Association “Iliria”, Regina SK.

Në njoftimin e shoqatës gjithashtu theksohet se Premieri i Saskatchewanit, z.Scott Moe paralajmëroi largimin e masave restriktive të pandemisë, ndaj anëtarët e Kryesisë së Shoqatës janë duke bërë të pamundurën që të rezervojnë një sallë festive në mënyrë që festa e pavarësisë të vazhdoj edhe pas ngritjes së flamurit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.