15 vite pa i takuar, shqiptarja vishet si Babagjysh dhe surprizon prindërit

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

15 vite pa i takuar, shqiptarja vishet si Babagjysh dhe surprizon prindërit

Entela Ahmetaj tregoi në një intervistë për “Abc-ja e mëngjesit” surprizën e bukur që bëri për prindërit e saj. Kishte më shumë se një dekadë që nuk takonte nënën dhe babain pasi jeton në Santorini. Iu deshën shumë përpjekje dhe 15 vite për të marrë dokumentat.

Më pas kthehet në Shqipëri bashkë me vajzën 10 vjeçare, e cila nuk i kishte takuar kurrë gjyshërit e saj. Ajo tregoi për gazetarët në studio, që mungesën e tyre e ka ndjerë më shumë kur mësoi një aksident të rëndë me motor dhe qëndroi për më shumë se një vit në spital.

“E kam ndjerë mungesën e tyre shumë. Momenti që doja t’i kisha më shumë pranë ishte kur bëra aksident në vitin 2017, doja t’i kisha pranë por nuk mund të vinin për shkak të moshës. Kisha motrën që më ka mbështetur shumë, është si një nënë e dytë për mua.

Bëra një aksident me motor, kam ndenjur në spital për një vit e pak, tre katër ditë kam qenë në koma. Nuk mbaja mend asgjë, isha me psikolog. Prindërit e kanë marrë vesh shumë vonë se kishim merak t’ju tregonim.“, tha ajo. /abcnews.al

Entela Ahmetaj tregoi në një intervistë për “Abc-ja e mëngjesit” surprizën e bukur që bëri për prindërit e saj. Kishte më shumë se një dekadë që nuk takonte nënën dhe babain pasi jeton në Santorini. Iu deshën shumë përpjekje dhe 15 vite për të marrë dokumentat.

Më pas kthehet në Shqipëri bashkë me vajzën 10 vjeçare, e cila nuk i kishte takuar kurrë gjyshërit e saj. Ajo tregoi për gazetarët në studio, që mungesën e tyre e ka ndjerë më shumë kur mësoi një aksident të rëndë me motor dhe qëndroi për më shumë se një vit në spital.

“E kam ndjerë mungesën e tyre shumë. Momenti që doja t’i kisha më shumë pranë ishte kur bëra aksident në vitin 2017, doja t’i kisha pranë por nuk mund të vinin për shkak të moshës. Kisha motrën që më ka mbështetur shumë, është si një nënë e dytë për mua.

Bëra një aksident me motor, kam ndenjur në spital për një vit e pak, tre katër ditë kam qenë në koma. Nuk mbaja mend asgjë, isha me psikolog. Prindërit e kanë marrë vesh shumë vonë se kishim merak t’ju tregonim.“, tha ajo. /abcnews.al

Entela Ahmetaj tregoi në një intervistë për “Abc-ja e mëngjesit” surprizën e bukur që bëri për prindërit e saj. Kishte më shumë se një dekadë që nuk takonte nënën dhe babain pasi jeton në Santorini. Iu deshën shumë përpjekje dhe 15 vite për të marrë dokumentat.

Më pas kthehet në Shqipëri bashkë me vajzën 10 vjeçare, e cila nuk i kishte takuar kurrë gjyshërit e saj. Ajo tregoi për gazetarët në studio, që mungesën e tyre e ka ndjerë më shumë kur mësoi një aksident të rëndë me motor dhe qëndroi për më shumë se një vit në spital.

“E kam ndjerë mungesën e tyre shumë. Momenti që doja t’i kisha më shumë pranë ishte kur bëra aksident në vitin 2017, doja t’i kisha pranë por nuk mund të vinin për shkak të moshës. Kisha motrën që më ka mbështetur shumë, është si një nënë e dytë për mua.

Bëra një aksident me motor, kam ndenjur në spital për një vit e pak, tre katër ditë kam qenë në koma. Nuk mbaja mend asgjë, isha me psikolog. Prindërit e kanë marrë vesh shumë vonë se kishim merak t’ju tregonim.“, tha ajo. /abcnews.al