Vazhdon tradita e ngritjes së flamurit shqiptar në Australi

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Vazhdon tradita e ngritjes së flamurit shqiptar në Australi

Kryetari i Komuniteti Shqiptar në Melbur, Australi Sezar Jakupi ka theksuar se edhe këtë vit do të zhvillohet ceremonia e ngritjes së flamurit. “Si ccdo vit ditën e diel në orën 08:30 në mëngjes do të zhvillojmë ceremoninë e ngritjes së flamurit në Melburn, Së bashku me ne do të jetë edhe ambasadori i Shqipërisë, Edmond Trako. Pas ceremonisë nuk mund të zhvillojmë një aktivitet festiv, për shkak të masave COVID. Festimet do të shtyhen në muajin shkurt të vitit ardhshëm, së bashku me festën e pavarësisë së Kosovës”, shprehet Sezar Jakupi për SBS Shqip.

Gjithashtu flamuri do të ngrihet edhe në Sheberton, ku do të zhvillohet edhe një aktivitet festiv për shkak se nuk kanë masa kufizuese për shkak të pandemisë. Gjithashtu ceremonia e ngritjes së flamurit do të zhvillohet dhe në Dandenong më datë 28 nëntor. “Të gjitha janë të mirëpritur të bëhen pjesë e ceremonisë në mëngjesin e ditës së diel”, shkruhet në njoftimin e Komunitetit Shqiptar në Dandenong.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Kryetari i Komuniteti Shqiptar në Melbur, Australi Sezar Jakupi ka theksuar se edhe këtë vit do të zhvillohet ceremonia e ngritjes së flamurit. “Si ccdo vit ditën e diel në orën 08:30 në mëngjes do të zhvillojmë ceremoninë e ngritjes së flamurit në Melburn, Së bashku me ne do të jetë edhe ambasadori i Shqipërisë, Edmond Trako. Pas ceremonisë nuk mund të zhvillojmë një aktivitet festiv, për shkak të masave COVID. Festimet do të shtyhen në muajin shkurt të vitit ardhshëm, së bashku me festën e pavarësisë së Kosovës”, shprehet Sezar Jakupi për SBS Shqip.

Gjithashtu flamuri do të ngrihet edhe në Sheberton, ku do të zhvillohet edhe një aktivitet festiv për shkak se nuk kanë masa kufizuese për shkak të pandemisë. Gjithashtu ceremonia e ngritjes së flamurit do të zhvillohet dhe në Dandenong më datë 28 nëntor. “Të gjitha janë të mirëpritur të bëhen pjesë e ceremonisë në mëngjesin e ditës së diel”, shkruhet në njoftimin e Komunitetit Shqiptar në Dandenong.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Kryetari i Komuniteti Shqiptar në Melbur, Australi Sezar Jakupi ka theksuar se edhe këtë vit do të zhvillohet ceremonia e ngritjes së flamurit. “Si ccdo vit ditën e diel në orën 08:30 në mëngjes do të zhvillojmë ceremoninë e ngritjes së flamurit në Melburn, Së bashku me ne do të jetë edhe ambasadori i Shqipërisë, Edmond Trako. Pas ceremonisë nuk mund të zhvillojmë një aktivitet festiv, për shkak të masave COVID. Festimet do të shtyhen në muajin shkurt të vitit ardhshëm, së bashku me festën e pavarësisë së Kosovës”, shprehet Sezar Jakupi për SBS Shqip.

Gjithashtu flamuri do të ngrihet edhe në Sheberton, ku do të zhvillohet edhe një aktivitet festiv për shkak se nuk kanë masa kufizuese për shkak të pandemisë. Gjithashtu ceremonia e ngritjes së flamurit do të zhvillohet dhe në Dandenong më datë 28 nëntor. “Të gjitha janë të mirëpritur të bëhen pjesë e ceremonisë në mëngjesin e ditës së diel”, shkruhet në njoftimin e Komunitetit Shqiptar në Dandenong.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.