Greqi/ Komuniteti shqiptar kremton festat e Nëntorit

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Greqi/ Komuniteti shqiptar kremton festat e Nëntorit

Si në shumë vende në botë ku ka Diasporë shqiptare edhe Komuniteti shqiptar në Greqi ka kremtuar këtë fundjavë festat e Nëntorit.

Shoqata “Vëllazërimi” ka ndezur atmosferën, së bashku me nxënësit e shkollës shqipe.

Gjatë aktivitetit u dëgjuan këngë polofonike, vjersha e këngë të fëmijëve-nxënës të klasave të gjuhës shqipe pranë “Lidhjes së Mësuesve Shqiptarë” në Greqi si dhe u dhanë vlerësime për aktivistët e hershëm të shoqatës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Si në shumë vende në botë ku ka Diasporë shqiptare edhe Komuniteti shqiptar në Greqi ka kremtuar këtë fundjavë festat e Nëntorit.

Shoqata “Vëllazërimi” ka ndezur atmosferën, së bashku me nxënësit e shkollës shqipe.

Gjatë aktivitetit u dëgjuan këngë polofonike, vjersha e këngë të fëmijëve-nxënës të klasave të gjuhës shqipe pranë “Lidhjes së Mësuesve Shqiptarë” në Greqi si dhe u dhanë vlerësime për aktivistët e hershëm të shoqatës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Si në shumë vende në botë ku ka Diasporë shqiptare edhe Komuniteti shqiptar në Greqi ka kremtuar këtë fundjavë festat e Nëntorit.

Shoqata “Vëllazërimi” ka ndezur atmosferën, së bashku me nxënësit e shkollës shqipe.

Gjatë aktivitetit u dëgjuan këngë polofonike, vjersha e këngë të fëmijëve-nxënës të klasave të gjuhës shqipe pranë “Lidhjes së Mësuesve Shqiptarë” në Greqi si dhe u dhanë vlerësime për aktivistët e hershëm të shoqatës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.