Konferencë me temë “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Kroaci”

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Konferencë me temë “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Kroaci”

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve të misionit katolik shqiptar në Republikën e Kroacisë don Krista Gjergjija, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Kroacisë Nj. E. Rizom Podom dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj Prljaskaj morën pjesë në një udhëtim studimor të të rinjve shqiptarë nga të gjitha trevat e Republikës së Kroacisë.

“Në këtë udhëtim studimor u mbajt një konferencë me titull “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Republikën e Kroacisë” ku u mbajt referim nga Dr sc. Arta Dodaj nga Universiteti i Zarës mbajti një leksion me temën “Martesat ndërkombëtare”. Falenderoj perfaqesuesit e Hotel St. Nikola per mikpritjen, doc. Dr sc. Arti Addaj në një ligjëratë të jashtëzakonshme dhe vullnetarët Gabrijeli Kryeziu, Agnesi Fetai dhe Magdaleni Buqaj për organizimin e programit”, shkruan deputetja shqiptare në Facebook.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve të misionit katolik shqiptar në Republikën e Kroacisë don Krista Gjergjija, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Kroacisë Nj. E. Rizom Podom dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj Prljaskaj morën pjesë në një udhëtim studimor të të rinjve shqiptarë nga të gjitha trevat e Republikës së Kroacisë.

“Në këtë udhëtim studimor u mbajt një konferencë me titull “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Republikën e Kroacisë” ku u mbajt referim nga Dr sc. Arta Dodaj nga Universiteti i Zarës mbajti një leksion me temën “Martesat ndërkombëtare”. Falenderoj perfaqesuesit e Hotel St. Nikola per mikpritjen, doc. Dr sc. Arti Addaj në një ligjëratë të jashtëzakonshme dhe vullnetarët Gabrijeli Kryeziu, Agnesi Fetai dhe Magdaleni Buqaj për organizimin e programit”, shkruan deputetja shqiptare në Facebook.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve të misionit katolik shqiptar në Republikën e Kroacisë don Krista Gjergjija, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Kroacisë Nj. E. Rizom Podom dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj Prljaskaj morën pjesë në një udhëtim studimor të të rinjve shqiptarë nga të gjitha trevat e Republikës së Kroacisë.

“Në këtë udhëtim studimor u mbajt një konferencë me titull “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Republikën e Kroacisë” ku u mbajt referim nga Dr sc. Arta Dodaj nga Universiteti i Zarës mbajti një leksion me temën “Martesat ndërkombëtare”. Falenderoj perfaqesuesit e Hotel St. Nikola per mikpritjen, doc. Dr sc. Arti Addaj në një ligjëratë të jashtëzakonshme dhe vullnetarët Gabrijeli Kryeziu, Agnesi Fetai dhe Magdaleni Buqaj për organizimin e programit”, shkruan deputetja shqiptare në Facebook.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.