Greqi/ Ambasada njofton mbërritjen e dokumentave ID deri në këtë datë

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Greqi/ Ambasada njofton mbërritjen e dokumentave ID deri në këtë datë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 3 shtator 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës:

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 3 shtator 2021.

Për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID, lutemi paraqituni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore, nga e hëna në të premte, ora 08:00-15:00 ose na kontaktoni në adresën tonë elektronike [email protected] për t’ju ofruar shërbimin nëpërmjet dërgesave postare.

Gjithashtu sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 3 shtator 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse. Jini në pritje të tyre në ditët në vijim.”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 3 shtator 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës:

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 3 shtator 2021.

Për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID, lutemi paraqituni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore, nga e hëna në të premte, ora 08:00-15:00 ose na kontaktoni në adresën tonë elektronike [email protected] për t’ju ofruar shërbimin nëpërmjet dërgesave postare.

Gjithashtu sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 3 shtator 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse. Jini në pritje të tyre në ditët në vijim.”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.