SHBA/ Rikthehet pas pandemisë pikniku vjetor me gatime tradicionale shqiptare

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

SHBA/ Rikthehet pas pandemisë pikniku vjetor me gatime tradicionale shqiptare

“Albanian Youth Center Greenwich” në bashkëpunim me restorantin shqiptar në SHBA “Çka Ka Qëllu” organizon edhe këtë vit piknikun vjetor me gatime tradicionale shqiptare.

Ushqimi do të sigurohet nga dega më e re e restorantit “Çka Ka Qëllu” në Stamford, CT.

Pikniku Vjetor 2021 AYC ndo të organizohet në Byram Park, Greenëich CT dhe do të jetë i mbushur me aktivitete, argëtim dhe takime. Organizatorët ftojnë të gjithë ata që kanë dëshirë të marrim ushqim tradicional me vete, por gjithashtu njoftojnë se ushqimi do të sigurohet nga “Çka Ka Qëllu”.

Pikniku do të jetë në ambient të hapur, por organizatorët bëjnë thirrje që të pranishmit të jenë të kujdesshëm në respektimin e masave COVID.

“Çka Ka Qëllu” është më shumë se një restorant. Aty konsumatorët mund të shohin historinë, një muze i vërtetë artefaktesh. Kështu nis prezantimi i restorantit shqiptar nga ABC7, një lokal ky i ndodhur në 2321 Hughes Ave në Belmont të Bronx. Me pronar Ramiz Kukaj, aty mësohet shumë rreth kuzhinës shqiptare.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Albanian Youth Center Greenwich” në bashkëpunim me restorantin shqiptar në SHBA “Çka Ka Qëllu” organizon edhe këtë vit piknikun vjetor me gatime tradicionale shqiptare.

Ushqimi do të sigurohet nga dega më e re e restorantit “Çka Ka Qëllu” në Stamford, CT.

Pikniku Vjetor 2021 AYC ndo të organizohet në Byram Park, Greenëich CT dhe do të jetë i mbushur me aktivitete, argëtim dhe takime. Organizatorët ftojnë të gjithë ata që kanë dëshirë të marrim ushqim tradicional me vete, por gjithashtu njoftojnë se ushqimi do të sigurohet nga “Çka Ka Qëllu”.

Pikniku do të jetë në ambient të hapur, por organizatorët bëjnë thirrje që të pranishmit të jenë të kujdesshëm në respektimin e masave COVID.

“Çka Ka Qëllu” është më shumë se një restorant. Aty konsumatorët mund të shohin historinë, një muze i vërtetë artefaktesh. Kështu nis prezantimi i restorantit shqiptar nga ABC7, një lokal ky i ndodhur në 2321 Hughes Ave në Belmont të Bronx. Me pronar Ramiz Kukaj, aty mësohet shumë rreth kuzhinës shqiptare.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.