SHBA/ “Vendi im”, koncerti që do të bashkojë artistët e Diasporës

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

SHBA/ “Vendi im”, koncerti që do të bashkojë artistët e Diasporës

“Vendi im” është koncerti që do të bashkojë artistët e Diasporës shqiptare në SHBA, për të tretin katërtin vit radhazi, për të festuar Ditën e Pavarësië së Kosovës. Pavarësisht pandemisë artistët shqiptarë kanë vendosur që koncerti të mbahet më 19 shkurt dhe biletat do të shiten online. Sipas organizatorëve tradita e këtij koncerti duhet të vazhdojë, edhe pse këtë vit në një format ndryshe.

Mira Koncci, Ergin Oda, Faton Mucula etj., janë disa nga emrat që do të jenë pjesë e këtij koncerti ku do të jehojë kënga shqipe.

Koncerti i titulluar “Vendi im” do të sjell një mbrëmje me këngë shqipe, ku janë përfshirë të gjitha trevat shqiptare, përfshirë këtu opera e vepra të kompozitorëve të njohur.

Linku për të gjithë ata që duan të pajisen me bileta do të publikohet së shpejti nga organizatorët e koncertit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Vendi im” është koncerti që do të bashkojë artistët e Diasporës shqiptare në SHBA, për të tretin katërtin vit radhazi, për të festuar Ditën e Pavarësië së Kosovës. Pavarësisht pandemisë artistët shqiptarë kanë vendosur që koncerti të mbahet më 19 shkurt dhe biletat do të shiten online. Sipas organizatorëve tradita e këtij koncerti duhet të vazhdojë, edhe pse këtë vit në një format ndryshe.

Mira Koncci, Ergin Oda, Faton Mucula etj., janë disa nga emrat që do të jenë pjesë e këtij koncerti ku do të jehojë kënga shqipe.

Koncerti i titulluar “Vendi im” do të sjell një mbrëmje me këngë shqipe, ku janë përfshirë të gjitha trevat shqiptare, përfshirë këtu opera e vepra të kompozitorëve të njohur.

Linku për të gjithë ata që duan të pajisen me bileta do të publikohet së shpejti nga organizatorët e koncertit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.