Bashkimi Europian, 50 milionë euro Shqipërisë për luftën kundër COVID-19

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

Bashkimi Europian, 50 milionë euro Shqipërisë për luftën kundër COVID-19

Bashkimi Evropian ka ofruar Shqipërisë një shumë prej 50 milionë eurosh, si mbështetje për të përballuar situatën e krijuar nga koronavirusi. Lajmin e ka bërë të ditur, ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca.

Soreca bën të ditur se BE ka ofruar 4 milion euro për pajisje të menjëhershme dhe mbështetje shëndetësore.11 milionë euro për mbrojtjen sociale dhe deri në 35 milion euro për rikuperimin ekonomik.

Burimi origjinal këtu: 

Bashkimi Evropian ka ofruar Shqipërisë një shumë prej 50 milionë eurosh, si mbështetje për të përballuar situatën e krijuar nga koronavirusi. Lajmin e ka bërë të ditur, ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca.

Soreca bën të ditur se BE ka ofruar 4 milion euro për pajisje të menjëhershme dhe mbështetje shëndetësore.11 milionë euro për mbrojtjen sociale dhe deri në 35 milion euro për rikuperimin ekonomik.

Burimi origjinal këtu: 

Bashkimi Evropian ka ofruar Shqipërisë një shumë prej 50 milionë eurosh, si mbështetje për të përballuar situatën e krijuar nga koronavirusi. Lajmin e ka bërë të ditur, ambasadori i BE në vendin tonë, Luigi Soreca.

Soreca bën të ditur se BE ka ofruar 4 milion euro për pajisje të menjëhershme dhe mbështetje shëndetësore.11 milionë euro për mbrojtjen sociale dhe deri në 35 milion euro për rikuperimin ekonomik.

Burimi origjinal këtu: