Dhoma e Biznesit të Diasporës organizon trajnimin “Specialisti i Pagave”

E enjte, 23 Mars, 2023
E enjte, 23 Mars, 2023

Dhoma e Biznesit të Diasporës organizon trajnimin “Specialisti i Pagave”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon në datën 17 qershor 2022 trajnimin “Specialist i Pagave”.
Qëllimi: Krijimi i “Specialistit të Pagave” si figurë e re e profesioneve të lira, nxitja e vetëpunesimit dhe kualifikimi specifik i ekonomistit në tregun e punës.
Ky program do të fokusohet në:
1. Njohja me programe të procesimit të pagave
2. Dispozitat ligjore të sektorit
3. Transparenca
4. Inovacioni në sektorin e Pagave
5. Indikatorët e rriskut
Lektor:
Dr. Mag. Rer. Publ. Elisabeta KATIAJ
Doktor shkencash në statistikë, magjistruar në shkenca të administrimit publik dhe diplomuar në ekonomiks. Eksperiencë shumëvjeçare në Institucione rregullatore dhe ekzekutuese.
Së fundmi, NënKryetare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Adminsitratore e Porto Romano Consolidation HUB shpk.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 
Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon në datën 17 qershor 2022 trajnimin “Specialist i Pagave”.
Qëllimi: Krijimi i “Specialistit të Pagave” si figurë e re e profesioneve të lira, nxitja e vetëpunesimit dhe kualifikimi specifik i ekonomistit në tregun e punës.
Ky program do të fokusohet në:
1. Njohja me programe të procesimit të pagave
2. Dispozitat ligjore të sektorit
3. Transparenca
4. Inovacioni në sektorin e Pagave
5. Indikatorët e rriskut
Lektor:
Dr. Mag. Rer. Publ. Elisabeta KATIAJ
Doktor shkencash në statistikë, magjistruar në shkenca të administrimit publik dhe diplomuar në ekonomiks. Eksperiencë shumëvjeçare në Institucione rregullatore dhe ekzekutuese.
Së fundmi, NënKryetare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Adminsitratore e Porto Romano Consolidation HUB shpk.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.