Greqi/ Shoqata Korinthi kremton festat e nëntorit

E shtunë, 20 Prill, 2024
E shtunë, 20 Prill, 2024

Greqi/ Shoqata Korinthi kremton festat e nëntorit

Shoqata Korinth në Greqi organizoi një koncert artistik në kuadër të festave të nëntorit ditëne djeshme. Koncerti u zhvillua në teatrin e Korinthit “Thoma Thomaidhi” dhe hyrja ishte falas.

Festa u zhvillua në kuadër të masave COVID. dhe i pranishëm ishte edhe përfaqësuesi i bashkisë Maliq Korytsa.

Gjithashtu i ftuar dje ishte dhe Kryetari Bashkisë z.Vasilis Nanopoulos që zhvilloi një takim me Komunitetin Shqiptar i Korinthit .

Në fokus bashkëpunimi i ndërsjelltë midis dy bashkive tona dhe integrimi i mëtejshëm i emigrantëve shqiptarë në jetën shoqërore dhe publike.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqata Korinth në Greqi organizoi një koncert artistik në kuadër të festave të nëntorit ditëne djeshme. Koncerti u zhvillua në teatrin e Korinthit “Thoma Thomaidhi” dhe hyrja ishte falas.

Festa u zhvillua në kuadër të masave COVID. dhe i pranishëm ishte edhe përfaqësuesi i bashkisë Maliq Korytsa.

Gjithashtu i ftuar dje ishte dhe Kryetari Bashkisë z.Vasilis Nanopoulos që zhvilloi një takim me Komunitetin Shqiptar i Korinthit .

Në fokus bashkëpunimi i ndërsjelltë midis dy bashkive tona dhe integrimi i mëtejshëm i emigrantëve shqiptarë në jetën shoqërore dhe publike.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shoqata Korinth në Greqi organizoi një koncert artistik në kuadër të festave të nëntorit ditëne djeshme. Koncerti u zhvillua në teatrin e Korinthit “Thoma Thomaidhi” dhe hyrja ishte falas.

Festa u zhvillua në kuadër të masave COVID. dhe i pranishëm ishte edhe përfaqësuesi i bashkisë Maliq Korytsa.

Gjithashtu i ftuar dje ishte dhe Kryetari Bashkisë z.Vasilis Nanopoulos që zhvilloi një takim me Komunitetin Shqiptar i Korinthit .

Në fokus bashkëpunimi i ndërsjelltë midis dy bashkive tona dhe integrimi i mëtejshëm i emigrantëve shqiptarë në jetën shoqërore dhe publike.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.