Majlinda Kelmendi në fokusin e prestigjozes “New York Times”.

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Majlinda Kelmendi në fokusin e prestigjozes “New York Times”.

Gazeta amerikane “The New York Times’ i ka dedikuar një shkrim kampiones shqiptare të xhudos Majlinda Kelmendin dhe vendosjes së statujës se saj në qytetin e lindjes.
Tregohet që statuja ka kushtuar 200.000 euro (220,000 dollarë), dhe u punua në SHBA.
Kelmendi e impresionuar nga  tha: “Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë.”

Ajo fitoi ndarjen prej 52 kilogramësh në Lojërat Rio de Janeiro 2016.

Ajo është gjithashtu kampione bote dy herë dhe kampione evropiane dy herë.
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
Qindra njerëz, përfshirë presidentin e Federatës Ndërkombëtare të Xhudos, Marius Viser, duruan shiun që të mblidhej në Pejë, 85 kilometra (50 milje) në perëndim të Prishtinës, për të parë statujën bronzi të Kelmendit në një xhudogji duke u përgatitur për të luftuar.

“Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë,” tha Kelmendi 28-vjecare .
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
“Majlinda është frymëzimi më i mirë për të gjithë sportin kosovar, për kombin,” tha Viser, “dhe ju mund të jeni krenar që një nga përfaqësuesit më të mirë të sportit në botë është bartësi i flamurit të kombit tuaj.”

IJF gjithashtu e nderoi rastin në faqen e saj të internetit: “Normalisht, statuja bëhen për të dhënë haraç për ata që kanë kaluar. Të pasurosh një të ngritur gjatë jetës së një personi është një nder i jashtëzakonshëm i rezervuar për shumë pak. Majlinda Kelmendi është një nga ato përjashtime”.

Gazeta amerikane “The New York Times’ i ka dedikuar një shkrim kampiones shqiptare të xhudos Majlinda Kelmendin dhe vendosjes së statujës se saj në qytetin e lindjes.
Tregohet që statuja ka kushtuar 200.000 euro (220,000 dollarë), dhe u punua në SHBA.
Kelmendi e impresionuar nga  tha: “Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë.”

Ajo fitoi ndarjen prej 52 kilogramësh në Lojërat Rio de Janeiro 2016.

Ajo është gjithashtu kampione bote dy herë dhe kampione evropiane dy herë.
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
Qindra njerëz, përfshirë presidentin e Federatës Ndërkombëtare të Xhudos, Marius Viser, duruan shiun që të mblidhej në Pejë, 85 kilometra (50 milje) në perëndim të Prishtinës, për të parë statujën bronzi të Kelmendit në një xhudogji duke u përgatitur për të luftuar.

“Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë,” tha Kelmendi 28-vjecare .
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
“Majlinda është frymëzimi më i mirë për të gjithë sportin kosovar, për kombin,” tha Viser, “dhe ju mund të jeni krenar që një nga përfaqësuesit më të mirë të sportit në botë është bartësi i flamurit të kombit tuaj.”

IJF gjithashtu e nderoi rastin në faqen e saj të internetit: “Normalisht, statuja bëhen për të dhënë haraç për ata që kanë kaluar. Të pasurosh një të ngritur gjatë jetës së një personi është një nder i jashtëzakonshëm i rezervuar për shumë pak. Majlinda Kelmendi është një nga ato përjashtime”.

Gazeta amerikane “The New York Times’ i ka dedikuar një shkrim kampiones shqiptare të xhudos Majlinda Kelmendin dhe vendosjes së statujës se saj në qytetin e lindjes.
Tregohet që statuja ka kushtuar 200.000 euro (220,000 dollarë), dhe u punua në SHBA.
Kelmendi e impresionuar nga  tha: “Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë.”

Ajo fitoi ndarjen prej 52 kilogramësh në Lojërat Rio de Janeiro 2016.

Ajo është gjithashtu kampione bote dy herë dhe kampione evropiane dy herë.
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
Qindra njerëz, përfshirë presidentin e Federatës Ndërkombëtare të Xhudos, Marius Viser, duruan shiun që të mblidhej në Pejë, 85 kilometra (50 milje) në perëndim të Prishtinës, për të parë statujën bronzi të Kelmendit në një xhudogji duke u përgatitur për të luftuar.

“Unë besoj fuqimisht se statuja do t’i motivojë fëmijët në Kosovë që të arrijnë suksese në jetë si unë,” tha Kelmendi 28-vjecare .
Ajo është zgjedhur atlete kosovare e vitit për tre vitet e fundit.
“Majlinda është frymëzimi më i mirë për të gjithë sportin kosovar, për kombin,” tha Viser, “dhe ju mund të jeni krenar që një nga përfaqësuesit më të mirë të sportit në botë është bartësi i flamurit të kombit tuaj.”

IJF gjithashtu e nderoi rastin në faqen e saj të internetit: “Normalisht, statuja bëhen për të dhënë haraç për ata që kanë kaluar. Të pasurosh një të ngritur gjatë jetës së një personi është një nder i jashtëzakonshëm i rezervuar për shumë pak. Majlinda Kelmendi është një nga ato përjashtime”.