Fitoi betejën me virusin, futbollisti shqiptar: Më kishte marrë malli për lirinë

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Fitoi betejën me virusin, futbollisti shqiptar: Më kishte marrë malli për lirinë

Sulmuesi i Hannoverit dhe Kosovës U21, Valdrin Mustafa, ka arritur të mposht koronavirusin, i njohur ndryshe si COVID-19.

Ai tha se ka dëgjuar këshillat e mjekëve duke marrë vitamina dhe pirë çaj.

“Rezultova negativ. Karantina u mbyll dhe sot dola dhe bëra pak vrap. Më kishte marrë malli për lirinë, kisha 20 ditë që po rrija në shtëpi. Unë besoj që kam pasur imunitetin e fortë sepse jam sportist, por personat që e kanë imunitetin jo shumë të fortë është më e rrezikshme, sesa për mua.

Unë kam dëgjuar këshillat e mjekëve, të marr vitamina, çaj. Përgjigja e testit të fundit më erdhi në telefon dhe më thanë që jam negativ dhe unë e gjithë familja ishim të gëzuar. Nuk kam dalë jashtë, vetëm një vrap sot në mëngjes dhe hyra në shtëpi”, u shpreh Valdrin Mustafa.

Burimi origjinal, këtu:

Sulmuesi i Hannoverit dhe Kosovës U21, Valdrin Mustafa, ka arritur të mposht koronavirusin, i njohur ndryshe si COVID-19.

Ai tha se ka dëgjuar këshillat e mjekëve duke marrë vitamina dhe pirë çaj.

“Rezultova negativ. Karantina u mbyll dhe sot dola dhe bëra pak vrap. Më kishte marrë malli për lirinë, kisha 20 ditë që po rrija në shtëpi. Unë besoj që kam pasur imunitetin e fortë sepse jam sportist, por personat që e kanë imunitetin jo shumë të fortë është më e rrezikshme, sesa për mua.

Unë kam dëgjuar këshillat e mjekëve, të marr vitamina, çaj. Përgjigja e testit të fundit më erdhi në telefon dhe më thanë që jam negativ dhe unë e gjithë familja ishim të gëzuar. Nuk kam dalë jashtë, vetëm një vrap sot në mëngjes dhe hyra në shtëpi”, u shpreh Valdrin Mustafa.

Burimi origjinal, këtu:

Sulmuesi i Hannoverit dhe Kosovës U21, Valdrin Mustafa, ka arritur të mposht koronavirusin, i njohur ndryshe si COVID-19.

Ai tha se ka dëgjuar këshillat e mjekëve duke marrë vitamina dhe pirë çaj.

“Rezultova negativ. Karantina u mbyll dhe sot dola dhe bëra pak vrap. Më kishte marrë malli për lirinë, kisha 20 ditë që po rrija në shtëpi. Unë besoj që kam pasur imunitetin e fortë sepse jam sportist, por personat që e kanë imunitetin jo shumë të fortë është më e rrezikshme, sesa për mua.

Unë kam dëgjuar këshillat e mjekëve, të marr vitamina, çaj. Përgjigja e testit të fundit më erdhi në telefon dhe më thanë që jam negativ dhe unë e gjithë familja ishim të gëzuar. Nuk kam dalë jashtë, vetëm një vrap sot në mëngjes dhe hyra në shtëpi”, u shpreh Valdrin Mustafa.

Burimi origjinal, këtu: