Elona Jushi Pasha, një tjetër shqiptare e suksesshme në auditoret italiane

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

Elona Jushi Pasha, një tjetër shqiptare e suksesshme në auditoret italiane

Ka një thjeshtësi për tu habitur, madje madje për tu marrë shembull!

Kjo është shqiptarja Laçjane që bëri krenar emigrantët shqiptar në Itali.

Ka pak kohë që ka emigruar. Thotë që s’do e kisha menduar kurrë ta lë vendin madje madje shpirtërisht mendoj se nuk do e lë kurrë. Kur u largova mendova vetëm për të ardhmen e fëmijëve të mi.

Thotë që ditën që vendosi të lërë Shqipërinë hoqi dorë nga shkollimi, karriera, djersa suksesi i saj me qëllimin e vetëm që fëmijët e saj të kishin mundësi të bëheshin të suksesshëm!

Por nuk hoqi dorë nga bindja se më shumë se asgjë tjetër donte të hapte një portë ndryshe për fëmijët e saj!

“Të paktën nuk do ja merrja pishman që Nuk e provova”!

E provova me kosto thotë, por çdo kosto është më e ulët se çdo mundësi që i jepet të ardhmes së fëmijëve të mi”!

Njerëzit e njohin për punëtore të palodhshme, ç’ka shumë kush e shpreh edhe në komentet në adresat e saj online.

Por teksa kërkonte të hapte portat e së ardhmes për fëmijët e saj Elona po hapte portat e një krenarie për çdo shqiptar!

Me anglishten e saj perfekte certifikohet në Amerikë si mësuese e gjuhës angleze në gjithë botën, bëhet pjesë si mësuese e Cambridge University në Itali dhe papritur gjendet mësuese në shkollat publike në Milano!

“Nuk e kisha menduar kurrë” shprehet Elona “edhe pse nuk kam rreshtur kurrë së kërkuari çdo mundësie! Erdhi shumë më shpejt NGA sa e prisja shprehet ajo!

Pak muaj mësimdhënie në shkollat publike në Milano dhe nxënësit dhe kolegët flasin me superlativa për të!

Nuk ndjehem krenare për vete sa ndihem për fëmijët e mi!

Ato me krenari tashmë thonë që mësuesja juaj e anglishtes është mamaja jonë tregon mes lotësh Elona! E thërrasin maestra di inglese dhe duket sikur kjo i ka rritur besimin akoma më tej që “puna është mënyra më e mirë për të lartësuar vetveten, familjen e madhe madje një komb të tërë!

Mësuesja e gjuhës angleze në disa NGA shkollat publike në Milano edhe këtë arritje nuk e sheh si personale!

“Ndjehem krenare për atë çfarë përfaqësoj e më bën të ndjehem e lumtur që arrita të bëj krenar familjen time të vogël e të madhe!

Unë jam krenare jo për atë çfarë kam arritur, por për kohën, mënyrën dhe sakrificat që kam bërë!

Unë kam patur gjithmonë fat në jetën time! Kam patur njerëz që kanë besuar në aftësitë e mia dhe unë sakrifikohem të mos I zhgënjej ata që besojnë!

Thotë që momentalisht po bën dy punë që i do shumë!

Të dhënurit mësim është gjithë jeta ime!

Dhe të punuarit në një resort me 5*yje i cili është Leading World Wide më bën të ndihem më shumë se e lumtur!

Ajo e ndan ditën e saj 24 orëshe mes përgjegjësive të mëdha që ka vendosur tu dedikohet me moton e saj:

“Kurrë mos i zhgënje njerëzit që besojnë në ty”!

 

Nga Era D.

Ka një thjeshtësi për tu habitur, madje madje për tu marrë shembull!

Kjo është shqiptarja Laçjane që bëri krenar emigrantët shqiptar në Itali.

Ka pak kohë që ka emigruar. Thotë që s’do e kisha menduar kurrë ta lë vendin madje madje shpirtërisht mendoj se nuk do e lë kurrë. Kur u largova mendova vetëm për të ardhmen e fëmijëve të mi.

Thotë që ditën që vendosi të lërë Shqipërinë hoqi dorë nga shkollimi, karriera, djersa suksesi i saj me qëllimin e vetëm që fëmijët e saj të kishin mundësi të bëheshin të suksesshëm!

Por nuk hoqi dorë nga bindja se më shumë se asgjë tjetër donte të hapte një portë ndryshe për fëmijët e saj!

“Të paktën nuk do ja merrja pishman që Nuk e provova”!

E provova me kosto thotë, por çdo kosto është më e ulët se çdo mundësi që i jepet të ardhmes së fëmijëve të mi”!

Njerëzit e njohin për punëtore të palodhshme, ç’ka shumë kush e shpreh edhe në komentet në adresat e saj online.

Por teksa kërkonte të hapte portat e së ardhmes për fëmijët e saj Elona po hapte portat e një krenarie për çdo shqiptar!

Me anglishten e saj perfekte certifikohet në Amerikë si mësuese e gjuhës angleze në gjithë botën, bëhet pjesë si mësuese e Cambridge University në Itali dhe papritur gjendet mësuese në shkollat publike në Milano!

“Nuk e kisha menduar kurrë” shprehet Elona “edhe pse nuk kam rreshtur kurrë së kërkuari çdo mundësie! Erdhi shumë më shpejt NGA sa e prisja shprehet ajo!

Pak muaj mësimdhënie në shkollat publike në Milano dhe nxënësit dhe kolegët flasin me superlativa për të!

Nuk ndjehem krenare për vete sa ndihem për fëmijët e mi!

Ato me krenari tashmë thonë që mësuesja juaj e anglishtes është mamaja jonë tregon mes lotësh Elona! E thërrasin maestra di inglese dhe duket sikur kjo i ka rritur besimin akoma më tej që “puna është mënyra më e mirë për të lartësuar vetveten, familjen e madhe madje një komb të tërë!

Mësuesja e gjuhës angleze në disa NGA shkollat publike në Milano edhe këtë arritje nuk e sheh si personale!

“Ndjehem krenare për atë çfarë përfaqësoj e më bën të ndjehem e lumtur që arrita të bëj krenar familjen time të vogël e të madhe!

Unë jam krenare jo për atë çfarë kam arritur, por për kohën, mënyrën dhe sakrificat që kam bërë!

Unë kam patur gjithmonë fat në jetën time! Kam patur njerëz që kanë besuar në aftësitë e mia dhe unë sakrifikohem të mos I zhgënjej ata që besojnë!

Thotë që momentalisht po bën dy punë që i do shumë!

Të dhënurit mësim është gjithë jeta ime!

Dhe të punuarit në një resort me 5*yje i cili është Leading World Wide më bën të ndihem më shumë se e lumtur!

Ajo e ndan ditën e saj 24 orëshe mes përgjegjësive të mëdha që ka vendosur tu dedikohet me moton e saj:

“Kurrë mos i zhgënje njerëzit që besojnë në ty”!

 

Nga Era D.

Ka një thjeshtësi për tu habitur, madje madje për tu marrë shembull!

Kjo është shqiptarja Laçjane që bëri krenar emigrantët shqiptar në Itali.

Ka pak kohë që ka emigruar. Thotë që s’do e kisha menduar kurrë ta lë vendin madje madje shpirtërisht mendoj se nuk do e lë kurrë. Kur u largova mendova vetëm për të ardhmen e fëmijëve të mi.

Thotë që ditën që vendosi të lërë Shqipërinë hoqi dorë nga shkollimi, karriera, djersa suksesi i saj me qëllimin e vetëm që fëmijët e saj të kishin mundësi të bëheshin të suksesshëm!

Por nuk hoqi dorë nga bindja se më shumë se asgjë tjetër donte të hapte një portë ndryshe për fëmijët e saj!

“Të paktën nuk do ja merrja pishman që Nuk e provova”!

E provova me kosto thotë, por çdo kosto është më e ulët se çdo mundësi që i jepet të ardhmes së fëmijëve të mi”!

Njerëzit e njohin për punëtore të palodhshme, ç’ka shumë kush e shpreh edhe në komentet në adresat e saj online.

Por teksa kërkonte të hapte portat e së ardhmes për fëmijët e saj Elona po hapte portat e një krenarie për çdo shqiptar!

Me anglishten e saj perfekte certifikohet në Amerikë si mësuese e gjuhës angleze në gjithë botën, bëhet pjesë si mësuese e Cambridge University në Itali dhe papritur gjendet mësuese në shkollat publike në Milano!

“Nuk e kisha menduar kurrë” shprehet Elona “edhe pse nuk kam rreshtur kurrë së kërkuari çdo mundësie! Erdhi shumë më shpejt NGA sa e prisja shprehet ajo!

Pak muaj mësimdhënie në shkollat publike në Milano dhe nxënësit dhe kolegët flasin me superlativa për të!

Nuk ndjehem krenare për vete sa ndihem për fëmijët e mi!

Ato me krenari tashmë thonë që mësuesja juaj e anglishtes është mamaja jonë tregon mes lotësh Elona! E thërrasin maestra di inglese dhe duket sikur kjo i ka rritur besimin akoma më tej që “puna është mënyra më e mirë për të lartësuar vetveten, familjen e madhe madje një komb të tërë!

Mësuesja e gjuhës angleze në disa NGA shkollat publike në Milano edhe këtë arritje nuk e sheh si personale!

“Ndjehem krenare për atë çfarë përfaqësoj e më bën të ndjehem e lumtur që arrita të bëj krenar familjen time të vogël e të madhe!

Unë jam krenare jo për atë çfarë kam arritur, por për kohën, mënyrën dhe sakrificat që kam bërë!

Unë kam patur gjithmonë fat në jetën time! Kam patur njerëz që kanë besuar në aftësitë e mia dhe unë sakrifikohem të mos I zhgënjej ata që besojnë!

Thotë që momentalisht po bën dy punë që i do shumë!

Të dhënurit mësim është gjithë jeta ime!

Dhe të punuarit në një resort me 5*yje i cili është Leading World Wide më bën të ndihem më shumë se e lumtur!

Ajo e ndan ditën e saj 24 orëshe mes përgjegjësive të mëdha që ka vendosur tu dedikohet me moton e saj:

“Kurrë mos i zhgënje njerëzit që besojnë në ty”!

 

Nga Era D.