Mario Bellizzi

E shtunë, 5 Dhjetor, 2020
E shtunë, 5 Dhjetor, 2020

AUTHOR NAME

Mario Bellizzi

1 POSTIME
0 KOMENTET

Përpjekjet për alfabetin e gjuhës shqipe dhe kongresi i Corigliano Calabro

Asnjëherë nuk ka qenë vetëm një problem stili apo estetike vendosja e e shkronjave të alfabetitit të një gjuhe, pra rregullat gramatikore të një...

Të fundit

Gjermani/ Shpëtim Alaj merr çmimin e sipërmarrësit për angazhim qytetar

Sipërmarrësi shqiptar Shpëtim Alaj ka fituar në Gjermani çmimin prestigjioz si sipërmarrësi i vitit për angazhim qytetar. Ka qenë shefi i Çështjeve Sociale, Arsimit,...

Google përfshin dhe Shqipërinë në Android Auto System

Analistët e risive teknologjike parashikojnë se deri në vitin 2030 pothuajse të gjitha fushat e jetës do të jenë të dominuara nga  pajisjet inteligjente. E...

Suedi/ Botohet antologjia me poetë suedezë e shqiptarë

Në Suedi është botuar një antologji me poetë suedezë dhe shqiptarë, në gjuhën suedeze dhe shqipe. Ky libër vjen si botim i Qendrës Kulturore Shqiptare...

Francë/ “Borëbardha” shqiptare në Paris

Shqiptarja Kaltrina Mehmeti, jeton në Francë dhe së fundmi është bërë pjesë e industrisë së muzikës. Shqiptarja Mehmeti ka realizuar këngën e saj të parë...

Moody’s: Shqipëria pozicion të qëndrueshëm në tregjet ndërkombëtare

Pas vlerësimit në “B1” dhe me perspektivë “TË QENDRUESHME” në Tetor 2020, Moody’s ka kryer rishikimin periodik për Shqipërinë. Agjencia Ndërkombëtare e Vlerësimit Moody’s, ditën...