“Teuta”, sot në Tetovë festivali i muzikës së vjetër qytetare shqiptare

E enjte, 25 Korrik, 2024
E enjte, 25 Korrik, 2024

“Teuta”, sot në Tetovë festivali i muzikës së vjetër qytetare shqiptare

Festivali i muzikës së vjetër qytetare shqiptare “Teuta” sonte do të mbahet në Qendrën e Kulturës në Tetovë. Ky program muzikor është pjesë e programit vjetor të institucionit.

“Festivali “Teuta” është projekt ekskluziv i cili ka karakter tradicional me pjesëmarrje të vituozëve të muzikës nga pjesa më e madhe ku jetojnë shqiptarët. Këtë vit pjesëmarrës janë përfaqësuesit e Qendrës për Kulturë – Gostivar, Shoqata për trashëgimi kulturore dhe kreativitet “Presheva” kori i femrave “Nexhmije Pagarusha” – Prishtinë, Ansambli “Bajram Shabani” Kumanovë dhe grupi i femrave “Teuta”, informojnë nga Qendra e Kulturës “Ilo Anteski-Smok” nga Tetova.

Fillimi i festivalit është parashikuar për në orën 19:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Festivali i muzikës së vjetër qytetare shqiptare “Teuta” sonte do të mbahet në Qendrën e Kulturës në Tetovë. Ky program muzikor është pjesë e programit vjetor të institucionit.

“Festivali “Teuta” është projekt ekskluziv i cili ka karakter tradicional me pjesëmarrje të vituozëve të muzikës nga pjesa më e madhe ku jetojnë shqiptarët. Këtë vit pjesëmarrës janë përfaqësuesit e Qendrës për Kulturë – Gostivar, Shoqata për trashëgimi kulturore dhe kreativitet “Presheva” kori i femrave “Nexhmije Pagarusha” – Prishtinë, Ansambli “Bajram Shabani” Kumanovë dhe grupi i femrave “Teuta”, informojnë nga Qendra e Kulturës “Ilo Anteski-Smok” nga Tetova.

Fillimi i festivalit është parashikuar për në orën 19:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Festivali i muzikës së vjetër qytetare shqiptare “Teuta” sonte do të mbahet në Qendrën e Kulturës në Tetovë. Ky program muzikor është pjesë e programit vjetor të institucionit.

“Festivali “Teuta” është projekt ekskluziv i cili ka karakter tradicional me pjesëmarrje të vituozëve të muzikës nga pjesa më e madhe ku jetojnë shqiptarët. Këtë vit pjesëmarrës janë përfaqësuesit e Qendrës për Kulturë – Gostivar, Shoqata për trashëgimi kulturore dhe kreativitet “Presheva” kori i femrave “Nexhmije Pagarusha” – Prishtinë, Ansambli “Bajram Shabani” Kumanovë dhe grupi i femrave “Teuta”, informojnë nga Qendra e Kulturës “Ilo Anteski-Smok” nga Tetova.

Fillimi i festivalit është parashikuar për në orën 19:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.