Bullgari/ Komuniteti shqiptar në Sofje feston 28 Nëntorin

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Bullgari/ Komuniteti shqiptar në Sofje feston 28 Nëntorin

Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari kanë festuar festën e pavarsisë në një nga parqet kryesore të Sofjes.

“Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari u mblodhën në një nga parqet e qytetit për të festuar Ditën e Flamurit shqiptar, duke u ndjerë shumë krenarë që jemi shqiptar!

Kalimtarët dhe turistët ndaluan për të parë bukuritë e Shqipërisë dhe produktet “Made in Albania” në një ekspozitë të organizuar me këtë rast!  Ata mësuan më shumë për vendin e shqiponjave dhe historinë e flamurit të saj!

Gëzuar Ditën e Pavarësisë!”, shkruhet në urimin e Ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari kanë festuar festën e pavarsisë në një nga parqet kryesore të Sofjes.

“Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari u mblodhën në një nga parqet e qytetit për të festuar Ditën e Flamurit shqiptar, duke u ndjerë shumë krenarë që jemi shqiptar!

Kalimtarët dhe turistët ndaluan për të parë bukuritë e Shqipërisë dhe produktet “Made in Albania” në një ekspozitë të organizuar me këtë rast!  Ata mësuan më shumë për vendin e shqiponjave dhe historinë e flamurit të saj!

Gëzuar Ditën e Pavarësisë!”, shkruhet në urimin e Ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari kanë festuar festën e pavarsisë në një nga parqet kryesore të Sofjes.

“Ambasada e Shqipërisë në Sofje së bashku me komunitetin shqiptar dhe stafin e Ambasadës së Kosovës në Bullgari u mblodhën në një nga parqet e qytetit për të festuar Ditën e Flamurit shqiptar, duke u ndjerë shumë krenarë që jemi shqiptar!

Kalimtarët dhe turistët ndaluan për të parë bukuritë e Shqipërisë dhe produktet “Made in Albania” në një ekspozitë të organizuar me këtë rast!  Ata mësuan më shumë për vendin e shqiponjave dhe historinë e flamurit të saj!

Gëzuar Ditën e Pavarësisë!”, shkruhet në urimin e Ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.