Sportistja shqiptare fiton medalje të artë në Danimarkë

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Sportistja shqiptare fiton medalje të artë në Danimarkë

Shqiptarja Melisa Ismaili jeton Danimarka dhe ka nisur të shkruaj historinë e suksesit në sportin që ushtron.

Historia e suksesit filloi para 5 viteve kur Melisa nisi ushtrimet e para në Taekëando në njërin nga klubet e Taekëandos në Kopenhagë të Danimarkës.

Melisa sukseset e para i pati që në vitin 2019 ku në kampionatin e Danimarkës fitoi mendaljen e bronzit.

Në vitin 2020 fitoi medaljen e argjendid në kampionatin rajonal të shteteve Nordike.

Së fundmi Melisa Ismaili fitoi medaljen e argjendit në kampionatin Danez të Taekëandos, por u shpall si talentja më e mirë e vitit 2021 dhe luftarakja më e shkathët e vitit 2021 në Danimarkë ku dhe fitoj medaljen e artë.

Prindërit e Melisës, Muhamed Ismaili dhe Magbule Ismaili janë kontaktuar nga federata Daneze e Taekëandos dhe e kanë ftuar Melisën në përfaqësuesen e Danimarkës në Taekëando.  Melisa Ismaili synon majat e kampionatit Evropian dhe atij botërorë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shqiptarja Melisa Ismaili jeton Danimarka dhe ka nisur të shkruaj historinë e suksesit në sportin që ushtron.

Historia e suksesit filloi para 5 viteve kur Melisa nisi ushtrimet e para në Taekëando në njërin nga klubet e Taekëandos në Kopenhagë të Danimarkës.

Melisa sukseset e para i pati që në vitin 2019 ku në kampionatin e Danimarkës fitoi mendaljen e bronzit.

Në vitin 2020 fitoi medaljen e argjendid në kampionatin rajonal të shteteve Nordike.

Së fundmi Melisa Ismaili fitoi medaljen e argjendit në kampionatin Danez të Taekëandos, por u shpall si talentja më e mirë e vitit 2021 dhe luftarakja më e shkathët e vitit 2021 në Danimarkë ku dhe fitoj medaljen e artë.

Prindërit e Melisës, Muhamed Ismaili dhe Magbule Ismaili janë kontaktuar nga federata Daneze e Taekëandos dhe e kanë ftuar Melisën në përfaqësuesen e Danimarkës në Taekëando.  Melisa Ismaili synon majat e kampionatit Evropian dhe atij botërorë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.