Foto Dite/ “Kokën lart dhe shumë krenar, i them botës që jam shqiptar”

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Foto Dite/ “Kokën lart dhe shumë krenar, i them botës që jam shqiptar”

Këtë javë nuk kanë munguar aktivitet e shumta në kuadër të festave të nëntorit. Fëmijët shqiptar në Diasporë dhe gjithashtu në vendlindje, janë bërë pjesë e kremtimit të festave në mënyra të ndryshme.

Fëmijët e një kopshti në Tiranë kanë zgjedhur të vizitojnë Muzen e Krujës. Të veshur me veshje tradicionale kuq e zi dhe të kryesuar nga “Ismail Qemali” i vogël, ata kanë improvizuar ngritjen e flamurit kombëtar. Gjithashtu shumë i vizituar ka qenë dhe Muzeu Historik në Tiranë.

“Kokën lart dhe shumë krenar, i them botës që jam shqiptar”, është një ndër vargjet e vjershave të shumta që fëmijët mësojnë në kopësht e shkollë për festat e Nëntorit.

*Foto kortezi e Muzeut Historik Kruje

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Këtë javë nuk kanë munguar aktivitet e shumta në kuadër të festave të nëntorit. Fëmijët shqiptar në Diasporë dhe gjithashtu në vendlindje, janë bërë pjesë e kremtimit të festave në mënyra të ndryshme.

Fëmijët e një kopshti në Tiranë kanë zgjedhur të vizitojnë Muzen e Krujës. Të veshur me veshje tradicionale kuq e zi dhe të kryesuar nga “Ismail Qemali” i vogël, ata kanë improvizuar ngritjen e flamurit kombëtar. Gjithashtu shumë i vizituar ka qenë dhe Muzeu Historik në Tiranë.

“Kokën lart dhe shumë krenar, i them botës që jam shqiptar”, është një ndër vargjet e vjershave të shumta që fëmijët mësojnë në kopësht e shkollë për festat e Nëntorit.

*Foto kortezi e Muzeut Historik Kruje

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.