Kremtimet e Pavarësisë/ NATO ngre flamurin shqiptar në Greqi

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Kremtimet e Pavarësisë/ NATO ngre flamurin shqiptar në Greqi

Me rastin e përvjetorit të Ditës së Pavarësisë të Republikës së Shqipërisë, Komanda e Përgjithshme e Trupave të Dislokueshme të NATO-s në Greqi, NRDC_GR, organizoi ditwn e sotme  ceremoninë e ngritjes së Flamurit shqiptar. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin përfaqësues të vendeve anëtare të NATO-s, Konsulli i Përgjithshëm i RSH-së në Selanik, stafi i Konsullatës si dhe përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Selanik.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Me rastin e përvjetorit të Ditës së Pavarësisë të Republikës së Shqipërisë, Komanda e Përgjithshme e Trupave të Dislokueshme të NATO-s në Greqi, NRDC_GR, organizoi ditwn e sotme  ceremoninë e ngritjes së Flamurit shqiptar. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin përfaqësues të vendeve anëtare të NATO-s, Konsulli i Përgjithshëm i RSH-së në Selanik, stafi i Konsullatës si dhe përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Selanik.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.