Itali/ Ambasada në Romë: Gati dokumentat deri më këtë datë

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Itali/ Ambasada në Romë: Gati dokumentat deri më këtë datë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 15 tetor 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

“Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

  1. Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;
  2. Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;
  3. Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Adresa jonë është:

Ambasciata della Repubblica d’Albania

Via Asmara 3 – 5

00199 Roma

Italia

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 15 tetor 2021, se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

“Nëse nuk keni plotësuar formularin për tërheqjen me korrier në ditën e takimit në Ambasadë, atëherë cilido korrier që zgjidhni duhet të pajiset me:

  1. Autorizimin e firmosur për tërheqjen, shoqëruar nga kopja e dokumentit tuaj të identifikimit;
  2. Kuponin e aplikimit që keni marrë në Ambasadë;
  3. Dokumentin “lettera di vettura”, vetëm nëse ju kërkohet nga korrieri.

Adresa jonë është:

Ambasciata della Repubblica d’Albania

Via Asmara 3 – 5

00199 Roma

Italia

Tërheqja e dokumenteve kryhet në çdo ditë pune, në orarin 09:00-15:00.

Kujdes: Pasaportat dhe kartat ID nuk i dorëzohen korrierit, nëse mungon dokumentacioni i kërkuar për tërheqjen”, shkruhet në njoftim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.