Ambasadorja shqiptare në Greqi takim me mjekët shqiptarë në Diasporë

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Ambasadorja shqiptare në Greqi takim me mjekët shqiptarë në Diasporë

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga, priti në ambietet e ambasadës një grup mjekësh shqiptarë me qëllim vendosjen e bashkëpunimit me komunitetin, promovimin e vlerave të tij, nxitjen e bashkëpunimit midis mjekëve në Diasporë dhe Shqipëri.

Të ftuarit vlerësuan idenë e ambasadores znj. Hajdaraga për krijimin e rrjetëzimit të mjekëve në Greqi, krijimin e shoqatës së mjekëve dhe projeketeve të tjera të përbashkëta. Ky takim do të vijohet nga takime të tjera duke e kthyer këtë iniciativë në një traditë vjetore.

Mirënjohje për bluzat e bardha, për pjesën më humane të shqiptarëve, për përkushtimin e tyre ndaj sigurisë shëndetësore kolektive.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga, priti në ambietet e ambasadës një grup mjekësh shqiptarë me qëllim vendosjen e bashkëpunimit me komunitetin, promovimin e vlerave të tij, nxitjen e bashkëpunimit midis mjekëve në Diasporë dhe Shqipëri.

Të ftuarit vlerësuan idenë e ambasadores znj. Hajdaraga për krijimin e rrjetëzimit të mjekëve në Greqi, krijimin e shoqatës së mjekëve dhe projeketeve të tjera të përbashkëta. Ky takim do të vijohet nga takime të tjera duke e kthyer këtë iniciativë në një traditë vjetore.

Mirënjohje për bluzat e bardha, për pjesën më humane të shqiptarëve, për përkushtimin e tyre ndaj sigurisë shëndetësore kolektive.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.