Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar me temë: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Turqi/ “Mësojmë shqip” seminar me temë: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë “Mësojmë Shqip” dhe grupi i punës vazhdon me përkushtrim shërbimin ndaj komunitetit Shqiptaro-Turk.

Më datën 25 Tetor 2021 ora 21.00 (me orën turke) organizon seminarin me temën: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”.

Folëse në këtë seminar do të jetë Prof.Lindita Xhanari Latifi.

Për informacion dhe detaje mund të kontaktoni: ++905073311057 / tt.tabaku@gmail.com

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë “Mësojmë Shqip” dhe grupi i punës vazhdon me përkushtrim shërbimin ndaj komunitetit Shqiptaro-Turk.

Më datën 25 Tetor 2021 ora 21.00 (me orën turke) organizon seminarin me temën: “Përdorimi i fjalëve të përbashkëta”.

Folëse në këtë seminar do të jetë Prof.Lindita Xhanari Latifi.

Për informacion dhe detaje mund të kontaktoni: ++905073311057 / tt.tabaku@gmail.com

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.