Greqi/ Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Greqi/ Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe

Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve shkollore në kurset e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi dërguar nga Qendra e Botimeve të Diasporës, mundësuar nga MEPJ. Një kontribut i vyer për trashëgimin e gjuhës amtare ndër breza.

Mbrojtja e kulturës sonë në Diasporë përmes teksteve shkollore, si dhe organizimi dhe mbështetja e veprimtarive edukative, kulturore dhe sociale, që kanë për qëllim ruajtjen dhe zhvillimin e gjuhës dhe kulturës amtare në Diasporë mbetet misioni ynë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Vijon procesi i shpërndarjes së teksteve shkollore në kurset e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi dërguar nga Qendra e Botimeve të Diasporës, mundësuar nga MEPJ. Një kontribut i vyer për trashëgimin e gjuhës amtare ndër breza.

Mbrojtja e kulturës sonë në Diasporë përmes teksteve shkollore, si dhe organizimi dhe mbështetja e veprimtarive edukative, kulturore dhe sociale, që kanë për qëllim ruajtjen dhe zhvillimin e gjuhës dhe kulturës amtare në Diasporë mbetet misioni ynë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.