SHBA/ Tenori shqiptar koncert recital në New York

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

SHBA/ Tenori shqiptar koncert recital në New York

Tenori Riad Ymri do të mbaj një koncert recital më datë 17 nëntor.

Në koncertin që do të mbahet pranë Kishës “St. Jean Baptiste”, në New York, tenori Ymeri do të shoqërohet në piano nga Mark Cogley dhe në violin nga Joyce Balindt.

Riad Ymeri falë punës dhe talentit arriti ta gjejë veten mjaft mirë në skenat ndërkombëtare. Tashmë tenori shqiptar jeton në Amerikë dhe vazhdon karrierën e tij në Neë York. Riad Ymeri ka debutuar pranë yjeve të muzikës klasike, ka interpretuar Moxartin, Verdin, Bethovdn etj., ndërsa ka punuar fort për të thelluar karrierën artistike pranë legjendave si Samuel Ramey.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Tenori Riad Ymri do të mbaj një koncert recital më datë 17 nëntor.

Në koncertin që do të mbahet pranë Kishës “St. Jean Baptiste”, në New York, tenori Ymeri do të shoqërohet në piano nga Mark Cogley dhe në violin nga Joyce Balindt.

Riad Ymeri falë punës dhe talentit arriti ta gjejë veten mjaft mirë në skenat ndërkombëtare. Tashmë tenori shqiptar jeton në Amerikë dhe vazhdon karrierën e tij në Neë York. Riad Ymeri ka debutuar pranë yjeve të muzikës klasike, ka interpretuar Moxartin, Verdin, Bethovdn etj., ndërsa ka punuar fort për të thelluar karrierën artistike pranë legjendave si Samuel Ramey.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.