Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin mujor të rrjetëzimit

E premte, 3 Dhjetor, 2021
E premte, 3 Dhjetor, 2021

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin mujor të rrjetëzimit

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin mujor të rrjetëzimit online në dt. 21 tetor 2021, ora 17:00 në platformën zoom. Ky takim do të zhvillohet sipas formatit të miratuar ndërkombëtarisht nga sfera e sipërmarrjes, ku konfirmimi nënkupton regjistrimin tuaj në një takim biznesi online.

Në njoftim bëhet me dije se pjesëmarrësit duhet të kenë në vëmendje disa udhëzime informative rreth pjesëmarrjes tuaj në takim.

Çfarë ju pret në ketë takim:

– Ju do të njiheni me Bordin Drejtues të DHBD-ës

– Do të takoni pronarë biznesesh nga sektorë të ndryshëm të tregut.

– Do t’ju duhen rreth 100 minuta nga koha juaj

– Do t’ju kërkohet të thoni disa fjalë për veten dhe punën tuaj

– Sigurohuni që të lidheni të paktën 10  minuta më herët për të zgjidhur çdo problem teknik që mund të shfaqet.

Gjithashtu:

– Është e domosdoshme t’ju shohin dhe t’ju dëgjojnë prandaj nuk mund të pranohen vizitorë me kamera të mbyllur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon takimin mujor të rrjetëzimit online në dt. 21 tetor 2021, ora 17:00 në platformën zoom. Ky takim do të zhvillohet sipas formatit të miratuar ndërkombëtarisht nga sfera e sipërmarrjes, ku konfirmimi nënkupton regjistrimin tuaj në një takim biznesi online.

Në njoftim bëhet me dije se pjesëmarrësit duhet të kenë në vëmendje disa udhëzime informative rreth pjesëmarrjes tuaj në takim.

Çfarë ju pret në ketë takim:

– Ju do të njiheni me Bordin Drejtues të DHBD-ës

– Do të takoni pronarë biznesesh nga sektorë të ndryshëm të tregut.

– Do t’ju duhen rreth 100 minuta nga koha juaj

– Do t’ju kërkohet të thoni disa fjalë për veten dhe punën tuaj

– Sigurohuni që të lidheni të paktën 10  minuta më herët për të zgjidhur çdo problem teknik që mund të shfaqet.

Gjithashtu:

– Është e domosdoshme t’ju shohin dhe t’ju dëgjojnë prandaj nuk mund të pranohen vizitorë me kamera të mbyllur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.