Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në 24 shtator

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Francë/ Ambasada: Gati dokumentat për aplikimet deri në 24 shtator

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 24 shtator, se dokumentat janë gati.

NJOFTIM
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 24 shtator (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 15:00 deri 16:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Shqipërisë në Paris njofton të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për dokumenta identifikimi, pashaportë ose kartë identiteti deri në datë 24 shtator, se dokumentat janë gati.

NJOFTIM
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë që kanë aplikuar deri më datë 24 shtator (përfshirë) për pasaportë ose/dhe për kartë identiteti pranë Ambasadës Shqiptare në Paris, të vijnë të tërheqin ato ditët e hëna, të marta dhe të mërkura (përveç ditëve zyrtare të pushimit në Shqipëri), nga ora 15:00 deri 16:00.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.