Itali/ Inagurohen ambientet e reja të shkollës shqipe në Macerata

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Itali/ Inagurohen ambientet e reja të shkollës shqipe në Macerata

Shkolla e gjuhës shqipe në Macerata do të inagurojë ambientet e reja në datë 23 tetor.

Këtë vit mësimi do të zhvillohet në ambiente të reja, inagurimi i të cilave do të bëhet në një event të organizuar nën moton “Edhe ne flasim shqip”. “Open Day” do të zhvillohet në orën 16:00 në Mercata, Via S. Giovanni Bosco, 55.

Nxënësit e shkollës do të pajisen me tekstet mësimore të dërguara nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla e gjuhës shqipe në Macerata do të inagurojë ambientet e reja në datë 23 tetor.

Këtë vit mësimi do të zhvillohet në ambiente të reja, inagurimi i të cilave do të bëhet në një event të organizuar nën moton “Edhe ne flasim shqip”. “Open Day” do të zhvillohet në orën 16:00 në Mercata, Via S. Giovanni Bosco, 55.

Nxënësit e shkollës do të pajisen me tekstet mësimore të dërguara nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.