Australi/ Një pjesë e Shqipërisë në koncertin e artistes shqiptare

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Australi/ Një pjesë e Shqipërisë në koncertin e artistes shqiptare

Anna Tafani, soprano lirike shqiptare e diplomuar në “Konservatorin Queensland” në Universitetin Griffith, Australi, do të zhvillojë koncertin e parë recital. Ky concert është planifikuar prej kohësh nga artistja shqiptare, por për shkak të pandemisë është dashur ta shtyjë.

Lexo edhe: Intervista / Anna Tafani një yll në ngjitje në operan Australiane

“Miqtë e mi të dashur, ky projekt është planifkuar prej një kohë të gjatë dhe më në fund po ndodh. Jam shumë e emocionuar që ju ftoj në koncertin tim të parë recital dhe jam krenare që po ju sjell një pjesë të Shqipërisë. Do të shoqërohem nga pianistja ime e preferuar Shanna Goh dhe disa artistë të tjerë.Fatkeqësisht, asnjë biletë nuk do të shitet në hyrje dhe numri i tyre është i kufizuar për shkak të kufizimeve të COVID”, shkruan Anna Tafani në faqen e saj në Facebook.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Anna Tafani, soprano lirike shqiptare e diplomuar në “Konservatorin Queensland” në Universitetin Griffith, Australi, do të zhvillojë koncertin e parë recital. Ky concert është planifikuar prej kohësh nga artistja shqiptare, por për shkak të pandemisë është dashur ta shtyjë.

Lexo edhe: Intervista / Anna Tafani një yll në ngjitje në operan Australiane

“Miqtë e mi të dashur, ky projekt është planifkuar prej një kohë të gjatë dhe më në fund po ndodh. Jam shumë e emocionuar që ju ftoj në koncertin tim të parë recital dhe jam krenare që po ju sjell një pjesë të Shqipërisë. Do të shoqërohem nga pianistja ime e preferuar Shanna Goh dhe disa artistë të tjerë.Fatkeqësisht, asnjë biletë nuk do të shitet në hyrje dhe numri i tyre është i kufizuar për shkak të kufizimeve të COVID”, shkruan Anna Tafani në faqen e saj në Facebook.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.