Foto Dite/ Shqiptarët e Kroacisë te Arbëreshët, vizitë te “Vëllezërit e gjakut”

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Foto Dite/ Shqiptarët e Kroacisë te Arbëreshët, vizitë te “Vëllezërit e gjakut”

Përfaqësues të komunitetit shqiptarë në Kroaci kanë zhvilluar një vizitë në komunitetin arbëresh në Itali. Mes vëllezërve të gjakut janë zhvilluar disa takime dhe vizita turistike në vende të ndryshme. “Këtu jemi në “Santa Sofia d’Epiro” komunitetin arbëresh në  provincën e Cozencës në Calabri. Duke vizituar vëllezërit tanë Arbëresh, nga Kroacia” shkruhet në postimin e komunitetit.]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Përfaqësues të komunitetit shqiptarë në Kroaci kanë zhvilluar një vizitë në komunitetin arbëresh në Itali. Mes vëllezërve të gjakut janë zhvilluar disa takime dhe vizita turistike në vende të ndryshme. “Këtu jemi në “Santa Sofia d’Epiro” komunitetin arbëresh në  provincën e Cozencës në Calabri. Duke vizituar vëllezërit tanë Arbëresh, nga Kroacia” shkruhet në postimin e komunitetit.]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.