Java e trashëgimisë në Gjirokastër, turistë të shumtë i bashkohen festës

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Java e trashëgimisë në Gjirokastër, turistë të shumtë i bashkohen festës

Turistët nuk reshtin së vizituari qytetin e Gjirokastrës, pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO-s, edhe në këtë fillimvjeshtë të dytë.

Por kësaj radhe turistë janë gjendur në mes të festës organizuar nga bashkia Gjirokastër në javën e trashëgimisë kulturore, ku nuk ka munguar kulinaria, artizanati dhe muzika..

Lajmi bëhet i ditur nga kryetari i bashkisë Gjirokastër Flamur Golemi, i cili pohon se turistë të shumtë i janë bashkuar festës së Gjirokastrës.

“Gjirokastra nuk rresht! Gjirokastra krijon, feston dhe shkëlqen edhe në vjeshtë. Java e trashëgimisë me kulinari, artizanat dhe muzikë e gjeti Gjirokastrën sërish plot turistë. Këtij qyteti i shkon gjithçka”, shprehet Golemi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Turistët nuk reshtin së vizituari qytetin e Gjirokastrës, pjesë e trashëgimisë botërore të UNESCO-s, edhe në këtë fillimvjeshtë të dytë.

Por kësaj radhe turistë janë gjendur në mes të festës organizuar nga bashkia Gjirokastër në javën e trashëgimisë kulturore, ku nuk ka munguar kulinaria, artizanati dhe muzika..

Lajmi bëhet i ditur nga kryetari i bashkisë Gjirokastër Flamur Golemi, i cili pohon se turistë të shumtë i janë bashkuar festës së Gjirokastrës.

“Gjirokastra nuk rresht! Gjirokastra krijon, feston dhe shkëlqen edhe në vjeshtë. Java e trashëgimisë me kulinari, artizanat dhe muzikë e gjeti Gjirokastrën sërish plot turistë. Këtij qyteti i shkon gjithçka”, shprehet Golemi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.