Foto Dite/ Në Festivalin e Ballkanit në Izmir

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Foto Dite/ Në Festivalin e Ballkanit në Izmir

Kultura shqiptare është përfaqësuar me dy ansamble në festivali Ballkanaik të mbajtur në Izmir, Turqi.
Këtë vit Kosova u prezentua nga Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve “SHOTA”, Shqipëria me Grupin “Arian Plaku” dhe Maqedonia e Veriut me Ansamblin “Karshijaka”
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 
Kultura shqiptare është përfaqësuar me dy ansamble në festivali Ballkanaik të mbajtur në Izmir, Turqi.
Këtë vit Kosova u prezentua nga Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve “SHOTA”, Shqipëria me Grupin “Arian Plaku” dhe Maqedonia e Veriut me Ansamblin “Karshijaka”
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.