Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19

Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19. Nuk do të lejohen në vend, ata qe udhëtojnë nga Shqipëria.

Ky vendim i marrë nga ministria e Drejtësisë në Suedi pritet të hyjë në fuqi duke filluar nga 20 shtatori. Ndërkohë pjesë e kufizimeve, janë edhe disa vende të të cilat janë hequr nga lista e vendeve të sigurta dhe në këtë mënyrë qytetarët e tyre nuk mund të hyjnë në shtetin suedez.

Pjesë e vendeve me të cilat Suedia mbyll kufijtëpasi i konsideron si jo të sigurta, janë : Armenia, Azerbajxhani, Brunei, Serbia dhe Japonia.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Suedia heq Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta ndaj Covid-19. Nuk do të lejohen në vend, ata qe udhëtojnë nga Shqipëria.

Ky vendim i marrë nga ministria e Drejtësisë në Suedi pritet të hyjë në fuqi duke filluar nga 20 shtatori. Ndërkohë pjesë e kufizimeve, janë edhe disa vende të të cilat janë hequr nga lista e vendeve të sigurta dhe në këtë mënyrë qytetarët e tyre nuk mund të hyjnë në shtetin suedez.

Pjesë e vendeve me të cilat Suedia mbyll kufijtëpasi i konsideron si jo të sigurta, janë : Armenia, Azerbajxhani, Brunei, Serbia dhe Japonia.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.