Mblidhet pas pandemisë Kryesia e Unionit të Bizneseve Shqiptare Gjermane

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Mblidhet pas pandemisë Kryesia e Unionit të Bizneseve Shqiptare Gjermane

Kryesia e Unionit të Bizneseve Shqiptare Gjermane, e kryesuar nga Kryetari Nazmi Viqa në Düsseldorf, Dreischeibenhaus ka realizuar një takim pune.

Takimi i punës kishte fokusin në temat si, riaktivizimi i aktiviteteve dhe projekteve pas një periudhe të kufizuar organizimi nga pandemia. Strukturimi i grupeve të punës respective të koordinatorëve me shtrirje në gjithë Gjermaninë. Fillimi i përgatitjes së takimit vjetor me anëtarët dhe tema tjera të ndryshme interne të Unionit.

Në vazhdim Kryesia u prit nga Vëllëzrit Kelmendi/Kelmendi GmbH, të cilët njoftuan  Kryesinë me proceset dhe planet e firmës.

Ajo qe ishte më e veçantë, ishte rritja e numrit dhe sasisë të mallrave të importuara nga Kosova për plasimin e tyre në tregun përendimor.

Ky zhvillim ndihmon bujqit dhe bizneset nga Kosova, të cilëve ju sigurohet shitja e produkteve ne tregun përendimor.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Kryesia e Unionit të Bizneseve Shqiptare Gjermane, e kryesuar nga Kryetari Nazmi Viqa në Düsseldorf, Dreischeibenhaus ka realizuar një takim pune.

Takimi i punës kishte fokusin në temat si, riaktivizimi i aktiviteteve dhe projekteve pas një periudhe të kufizuar organizimi nga pandemia. Strukturimi i grupeve të punës respective të koordinatorëve me shtrirje në gjithë Gjermaninë. Fillimi i përgatitjes së takimit vjetor me anëtarët dhe tema tjera të ndryshme interne të Unionit.

Në vazhdim Kryesia u prit nga Vëllëzrit Kelmendi/Kelmendi GmbH, të cilët njoftuan  Kryesinë me proceset dhe planet e firmës.

Ajo qe ishte më e veçantë, ishte rritja e numrit dhe sasisë të mallrave të importuara nga Kosova për plasimin e tyre në tregun përendimor.

Ky zhvillim ndihmon bujqit dhe bizneset nga Kosova, të cilëve ju sigurohet shitja e produkteve ne tregun përendimor.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.