Festivali i Viatorit, mendjet, zemrat dhe trupat në jug të rrugës Francigene

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Festivali i Viatorit, mendjet, zemrat dhe trupat në jug të rrugës Francigene

Ka nisur ditën e djeshme “Festivali Viator” në rrugët jugore të Francigene, për të vijuar deri ditën e diel, 19 shtator. Viator është një festival takimet e të cilit i transportojnë pjesëmarrësit në botën magjepsëse të Francigene.

Ditën e sotme më 18 shtator ora 21:00 pasdite, do të zhvillohet një koncert më me Ansamblin Calixtinus e Skanderband në rugën Egnatia.

Përmes muzikës hartat e shtigjeve të lashta nga Pulia në Stamboll. Për të rezervuar duhet të kontaktoni në: [email protected].

Ditën e fundit më 19 shtator është pogramuar një shëtitje duke nisur nga ora 20:30 përgjatë përroit Tiflis në bashkëpunim me Shoqatën Green Doing. Rezervimi mund të bëhet në këtë adresë: [email protected]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

 

Ka nisur ditën e djeshme “Festivali Viator” në rrugët jugore të Francigene, për të vijuar deri ditën e diel, 19 shtator. Viator është një festival takimet e të cilit i transportojnë pjesëmarrësit në botën magjepsëse të Francigene.

Ditën e sotme më 18 shtator ora 21:00 pasdite, do të zhvillohet një koncert më me Ansamblin Calixtinus e Skanderband në rugën Egnatia.

Përmes muzikës hartat e shtigjeve të lashta nga Pulia në Stamboll. Për të rezervuar duhet të kontaktoni në: [email protected].

Ditën e fundit më 19 shtator është pogramuar një shëtitje duke nisur nga ora 20:30 përgjatë përroit Tiflis në bashkëpunim me Shoqatën Green Doing. Rezervimi mund të bëhet në këtë adresë: [email protected]

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.