Belgjikë/ Shkolla shqipe “Vatra” nis vitin e ri shkollor

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Belgjikë/ Shkolla shqipe “Vatra” nis vitin e ri shkollor

Shkolla shqipe “Vatra” në Bruksel ka nisur vitin e ri shkollor 2021-2022.

Të gjithë fëmijët shqiptarë të moshës 6-17 vjeç kanë mundur të regjistrohen për të mësuar gjuhën dhe kulturën amtare prej datës 11 shtator. Regjistrimet vijojnë çdo ditë të shtune në orën 09:45.

Mësimet zhvillohen deri në orën 13:45 çdo të shtunë në adresën Rue de Koninck, 63 në 1080 Bruksel.

Për çdo informacion, mund të na kontaktoni : 02/410.06.02 ose 0484/914.149. Regjistrimi është falas.

“Vatra” ofron shërbime dhe organizon aktivitete të ndryshme:

-Kurse për të mësuar gjuhën dhe kulturën shqipe

-Kurse për valle dhe muzikë popullore (nga të gjitha trevat shqiptare)

-Orienton për tregun e punës

-Organizon ekspozita libri, filmi, dhe për turizmin Belgo-shqiptar.

-Organizon aktivitete për ngjarje e individ të shquar.

-Promovon talentet në fushën e shkencës, muzikës, sportit, për shqiptarët qe shquhen në Belgjikë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla shqipe “Vatra” në Bruksel ka nisur vitin e ri shkollor 2021-2022.

Të gjithë fëmijët shqiptarë të moshës 6-17 vjeç kanë mundur të regjistrohen për të mësuar gjuhën dhe kulturën amtare prej datës 11 shtator. Regjistrimet vijojnë çdo ditë të shtune në orën 09:45.

Mësimet zhvillohen deri në orën 13:45 çdo të shtunë në adresën Rue de Koninck, 63 në 1080 Bruksel.

Për çdo informacion, mund të na kontaktoni : 02/410.06.02 ose 0484/914.149. Regjistrimi është falas.

“Vatra” ofron shërbime dhe organizon aktivitete të ndryshme:

-Kurse për të mësuar gjuhën dhe kulturën shqipe

-Kurse për valle dhe muzikë popullore (nga të gjitha trevat shqiptare)

-Orienton për tregun e punës

-Organizon ekspozita libri, filmi, dhe për turizmin Belgo-shqiptar.

-Organizon aktivitete për ngjarje e individ të shquar.

-Promovon talentet në fushën e shkencës, muzikës, sportit, për shqiptarët qe shquhen në Belgjikë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.