Kanada/ Avokatja shqiptare mes tre zyrave më të mira të emigracionit

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Kanada/ Avokatja shqiptare mes tre zyrave më të mira të emigracionit

Studio e avokates shqiptare “Braçe Law” është përzgjedhur mes tre zyrave më të mira të emigracionit në Vaughan, Kanada.

Ljusi Brace (Lusi) është themeluese e “Brace Law”, e cili ka zyra në Vaughan dhe Oakville. Ajo është paraqitur para Gjykatës së Drejtësisë në Ontario, Gjykatës Supreme të Drejtësisë dhe Gjykatës Federale të Kanadasë. Ajo nxit dhe ruan një marrëdhënie besimi me klientët e saj, duke i lejuar ata të jenë të sinqertë dhe të hapur në përgjigjen e pyetjeve, duke përshkruar rrethanat e tyre dhe duke diskutuar shqetësimet e tyre.

Braçe synon të ketë me klientët ekzistues dhe potencialë një marrëdhënie të ndërtuar mbi besimin, mirëkuptimin, efikasitetin, transparencën dhe efektivitetin. Braçe ofron shërbime në tre gjuhë si anglisht, shqip dhe italisht. “Braçe Laë” merr kohë për të dëgjuar nga afër vështirësitë tuaja të emigracionit, për të kuptuar nevojat tuaja dhe për t’ju këshilluar mbi opsionet ligjore më me kosto efektive.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Studio e avokates shqiptare “Braçe Law” është përzgjedhur mes tre zyrave më të mira të emigracionit në Vaughan, Kanada.

Ljusi Brace (Lusi) është themeluese e “Brace Law”, e cili ka zyra në Vaughan dhe Oakville. Ajo është paraqitur para Gjykatës së Drejtësisë në Ontario, Gjykatës Supreme të Drejtësisë dhe Gjykatës Federale të Kanadasë. Ajo nxit dhe ruan një marrëdhënie besimi me klientët e saj, duke i lejuar ata të jenë të sinqertë dhe të hapur në përgjigjen e pyetjeve, duke përshkruar rrethanat e tyre dhe duke diskutuar shqetësimet e tyre.

Braçe synon të ketë me klientët ekzistues dhe potencialë një marrëdhënie të ndërtuar mbi besimin, mirëkuptimin, efikasitetin, transparencën dhe efektivitetin. Braçe ofron shërbime në tre gjuhë si anglisht, shqip dhe italisht. “Braçe Laë” merr kohë për të dëgjuar nga afër vështirësitë tuaja të emigracionit, për të kuptuar nevojat tuaja dhe për t’ju këshilluar mbi opsionet ligjore më me kosto efektive.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.