Itali/ Konsullata në Milano njofton mbërritjen e dokumentave për këto data

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Itali/ Konsullata në Milano njofton mbërritjen e dokumentave për këto data

Konsullata shqiptare në Milano njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 3  shtator se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

Njoftimi i plotë:
Njoftohen të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 3 SHTATOR 2021 se këto dokumenta kanë mbërritur.
Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL.
Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është 12.00 – 16.00 në çdo dite pune.
RIKUJTESË! Ju rikujtojmë edhe një herë që të gjitha kartat ID që dërgohen me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht dhe nuk mund të përdoren në shërbimet bankare në Shqipëri.
KUJDES!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda 1 viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar.
Faleminderit.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata shqiptare në Milano njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 3  shtator se dokumentet kanë mbërritur.

Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe përmes korrierëve postarë.

Njoftimi i plotë:
Njoftohen të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 3 SHTATOR 2021 se këto dokumenta kanë mbërritur.
Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL.
Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është 12.00 – 16.00 në çdo dite pune.
RIKUJTESË! Ju rikujtojmë edhe një herë që të gjitha kartat ID që dërgohen me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht dhe nuk mund të përdoren në shërbimet bankare në Shqipëri.
KUJDES!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda 1 viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar.
Faleminderit.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.