Greqi/ Gati dokumentat biometrike për aplikimet në Selanik

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Greqi/ Gati dokumentat biometrike për aplikimet në Selanik

Konsullata e Shqipërisë në Selanik njofton shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 3 shtator 2021, se mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore.
Njoftimi i plotë:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar DERI MË datë 03 shtator 2021.
Për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00
Ose do ju dërgohenme korier, në adresën tuaj të banimit, të cilën do ta deklaroni në momentin e aplikimit.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 
Konsullata e Shqipërisë në Selanik njofton shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 3 shtator 2021, se mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore.
Njoftimi i plotë:
Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar DERI MË datë 03 shtator 2021.
Për tërheqjen e pasaportës biometrike dhe kartës të identitetit ID mund të paraqiteni në konsullatë çdo ditë gjatë orarit zyrtar, nga e hëna-enjten9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00
Ose do ju dërgohenme korier, në adresën tuaj të banimit, të cilën do ta deklaroni në momentin e aplikimit.
Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.