Itali/ Kandidatja shqiptare për Këshillin Bashkiak në Rimini

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Itali/ Kandidatja shqiptare për Këshillin Bashkiak në Rimini

Shqiptarja Bardha Hyseni prej vitesh jeton në Rimini, Itali. Ajo kandidon në këshillin bashkiak në Bashkinë Rimini, si përkrahëse e kandidates për bashkinë Rimini Gloria Lisi.

Një ndër problematikat që Hyseni ka ngritur në takimet me kandidaten Gloria Lisi është eleminimi i fjalës emigrant dhe zëvëndësimi me fjalën individ që jeton në jeton në Itali.

Në Rimini jeton një komunitet i madh shqiptarësh dhe Bardha Hyseni synon të jetë një zë përfaqësues në këshillin bashkiak.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shqiptarja Bardha Hyseni prej vitesh jeton në Rimini, Itali. Ajo kandidon në këshillin bashkiak në Bashkinë Rimini, si përkrahëse e kandidates për bashkinë Rimini Gloria Lisi.

Një ndër problematikat që Hyseni ka ngritur në takimet me kandidaten Gloria Lisi është eleminimi i fjalës emigrant dhe zëvëndësimi me fjalën individ që jeton në jeton në Itali.

Në Rimini jeton një komunitet i madh shqiptarësh dhe Bardha Hyseni synon të jetë një zë përfaqësues në këshillin bashkiak.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.