SHBA/ Komuniteti shqiptar pjesë e “Philadelphia International Unit Cup”

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

SHBA/ Komuniteti shqiptar pjesë e “Philadelphia International Unit Cup”

Komuniteti shqipar në Philadelphia po marrin pjesë në “Philadelphia International Unit Cup” organizuar nga Bashkia e qytetit.

Në të marrin pjesë 52 ekipe të cilat përfasojnë komunitetet që jetojnë në qytet.

Sot pasdite në oren 6:00 PM luhet ndeshja e futbollit Kenya-Shqipëri.

Ndeshja zhvillohet në Ramp Playground  në adresën 3300-40 Solly Ave, Philadelphia, PA 19136.

I urojmë ekipit tonë fitore. Ftojmë të anëtarët e komunitetit tonë të vijnë e të shikojnë ndeshjen dhe të inkurajojmë këto të rinj që na përfaqësojnë në këtë kompeticion të futbollit të qytetit”, shhkruhet në faqen e Facebook të shoqatës “Bijtë e Shqipes”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqipar në Philadelphia po marrin pjesë në “Philadelphia International Unit Cup” organizuar nga Bashkia e qytetit.

Në të marrin pjesë 52 ekipe të cilat përfasojnë komunitetet që jetojnë në qytet.

Sot pasdite në oren 6:00 PM luhet ndeshja e futbollit Kenya-Shqipëri.

Ndeshja zhvillohet në Ramp Playground  në adresën 3300-40 Solly Ave, Philadelphia, PA 19136.

I urojmë ekipit tonë fitore. Ftojmë të anëtarët e komunitetit tonë të vijnë e të shikojnë ndeshjen dhe të inkurajojmë këto të rinj që na përfaqësojnë në këtë kompeticion të futbollit të qytetit”, shhkruhet në faqen e Facebook të shoqatës “Bijtë e Shqipes”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.