Agjencia Kombëtare e Diasporës mbështet “Festivalin Kulturor Shqipëri–Izrael”

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

Agjencia Kombëtare e Diasporës mbështet “Festivalin Kulturor Shqipëri–Izrael”

Agjencia Kombëtare e Diasporës do të mbështesë “Festivalin Kulturor Shqipëri–Izrael”, i cili do të zhvillohet në datat 12 – 21 shtator 2021 në Tiranë. Festivali do të sjellë një varietet unik eventesh dhe shfaqjesh në fushat e muzikës klasike dhe tradicionale, arteve figurative, kinematografisë, fotografisë, letërsisë e kostumografisë, me pjesëmarrjen edhe të artistëve shqiptarë në Diasporë.

Lexo edhe: Festivali kulturor Shqipëri-Izrael, risi në skenën shqiptare dhe ballkanike

Ky event vjen në 30-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit dhe do të shërbejë për të celebruar marrëdhëniet e ngrohta ndërmjet dy vendeve dhe ndërmjet dy popujve.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Agjencia Kombëtare e Diasporës do të mbështesë “Festivalin Kulturor Shqipëri–Izrael”, i cili do të zhvillohet në datat 12 – 21 shtator 2021 në Tiranë. Festivali do të sjellë një varietet unik eventesh dhe shfaqjesh në fushat e muzikës klasike dhe tradicionale, arteve figurative, kinematografisë, fotografisë, letërsisë e kostumografisë, me pjesëmarrjen edhe të artistëve shqiptarë në Diasporë.

Lexo edhe: Festivali kulturor Shqipëri-Izrael, risi në skenën shqiptare dhe ballkanike

Ky event vjen në 30-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Izraelit dhe do të shërbejë për të celebruar marrëdhëniet e ngrohta ndërmjet dy vendeve dhe ndërmjet dy popujve.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.