Komuniteti Shqiptar në Hania solidarizohet me familjen greke

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

Komuniteti Shqiptar në Hania solidarizohet me familjen greke

Komuniteti Shqiptar në Hania, Kretë është solidarizuar me rastin e familjes Stefanidhi. Shumë shqiptarë janë bërë bashkë për ti ardhur në ndihmë familjes vendase, e cila ka probleme serioze ekonomike.

Komuniteti Shqiptar i ka ofruar kësaj familje rikonstruksionin e shtëpisë falas.

Familja Stefanidhi nga Kumkapi-Hania ka pasur probleme serioze ekonomike që nga koha kur ndërroi jetë babai i tyre.

Sot jetojnë bashkë dy vëllezër dhe një motër të cilët mbulojnë shpenzimet e tyre vetëm me një rrogë 600€ në muaj nga vëllai i madh i tyre.

Reagimi i komunitetit shqiptar ka qenë i menjëhershëm dhe punimet kanë nisur në familjen Stefanidhi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti Shqiptar në Hania, Kretë është solidarizuar me rastin e familjes Stefanidhi. Shumë shqiptarë janë bërë bashkë për ti ardhur në ndihmë familjes vendase, e cila ka probleme serioze ekonomike.

Komuniteti Shqiptar i ka ofruar kësaj familje rikonstruksionin e shtëpisë falas.

Familja Stefanidhi nga Kumkapi-Hania ka pasur probleme serioze ekonomike që nga koha kur ndërroi jetë babai i tyre.

Sot jetojnë bashkë dy vëllezër dhe një motër të cilët mbulojnë shpenzimet e tyre vetëm me një rrogë 600€ në muaj nga vëllai i madh i tyre.

Reagimi i komunitetit shqiptar ka qenë i menjëhershëm dhe punimet kanë nisur në familjen Stefanidhi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.