SHBA/ Gjinekologu i njohur shqiptar dhuron pajisje në matrnitetin e vendlindjes

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

SHBA/ Gjinekologu i njohur shqiptar dhuron pajisje në matrnitetin e vendlindjes

Mjeku i mirënjohur në SHBA vijon të jap kontibutin e tij në vendlindje. Gjinekologu Daut Gjoni ka dhuruar pajisje të vlefshme për maternitetin e komunës së Ulqinit.

Ky donacion ndihmon në kmpletimin e sallës së opracionit në këtë maternitet. Gjineekologu shqiptar, edhe pse me një karrierë të suksesshme në SHBA gjithmonë është treguar i kujdesshëm të jap kontributin e tij në vendlindje.

Ky nuk është donacioni i vetëm i Dr. Gjonit, meqenëse ishte ai që i bëri donacion Shtëpisë së Shendetit në Ulqin mamografin e parë i cili ndikoi në ngritjen e cilësisë së shërbimit për mbrojtjen e shëndetit të grave.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Mjeku i mirënjohur në SHBA vijon të jap kontibutin e tij në vendlindje. Gjinekologu Daut Gjoni ka dhuruar pajisje të vlefshme për maternitetin e komunës së Ulqinit.

Ky donacion ndihmon në kmpletimin e sallës së opracionit në këtë maternitet. Gjineekologu shqiptar, edhe pse me një karrierë të suksesshme në SHBA gjithmonë është treguar i kujdesshëm të jap kontributin e tij në vendlindje.

Ky nuk është donacioni i vetëm i Dr. Gjonit, meqenëse ishte ai që i bëri donacion Shtëpisë së Shendetit në Ulqin mamografin e parë i cili ndikoi në ngritjen e cilësisë së shërbimit për mbrojtjen e shëndetit të grave.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.