COVID-19/ Federata e Mjekëve Shqiptarë në Evropë konferencë këshilluese

E premte, 17 Shtator, 2021
E premte, 17 Shtator, 2021

COVID-19/ Federata e Mjekëve Shqiptarë në Evropë konferencë këshilluese

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Evropë në prag të fillimit të vitit të ri shkollor  20201/22 organizon konferencë këshilluese për të gjithë të prekurit nga COVID-19 si dhe me mundësitë e infeksioneve nga mutacionet e reja që vijnë si pasojë e këtij virusi.

Në qendër të vëmendjes do jenë gjeneratat e reja të cilat si dhe adoleshentët të cilët me fillimin e vitit të ri shkollor do i ekspozohen rrezikut në grupe të mëdha në ambientet e shkollës dhe jashtë saj.

Tematikat që do të trajtohen në këtë konferencë do të jenë të shumta: Sa është i nevojshëm vaksinimi i tyre? Cila është dilema që ekziston tek prindërit për vaksinimin e fëmijëve të tyre? A paraqet ndonjë rrezik vaksinimi tek personat e vaksinuar e në veçanti tek moshat e reja? A mungon informimi tek qytetarët për vaksinim dhe çka duhet bërë në këtë drejtim? Pse ekziston dilema tek llojet e vaksinave dhe cili është rroli i Institucioneve mjekësore në informimin e drejtë për efikasitetin e vaksinave?

Për këto dhe shumë çështje tjera  ftohën të gjithë Mjekët e Federatës që punojnë në qendra të ndryshme të vendeve evropiane ti paraqesin përvojat dhe studimet e tyre më të reja në fushën e mjekësisë në luftë kundër COVID-19 që më këshillat dhe sugjerimet e tyre si dhe me përvojat e fituara deri me tani në luftë me virusin të japin kontributin e tyre në  konferencën online që do të mbahet me 8 Shtator 21 nga Ora 16.00 deri në ora 18.00 në Platformën  Zoom. https://usO6web.zoom/j/81092326625

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Federata e Mjekëve Shqiptarë në Evropë në prag të fillimit të vitit të ri shkollor  20201/22 organizon konferencë këshilluese për të gjithë të prekurit nga COVID-19 si dhe me mundësitë e infeksioneve nga mutacionet e reja që vijnë si pasojë e këtij virusi.

Në qendër të vëmendjes do jenë gjeneratat e reja të cilat si dhe adoleshentët të cilët me fillimin e vitit të ri shkollor do i ekspozohen rrezikut në grupe të mëdha në ambientet e shkollës dhe jashtë saj.

Tematikat që do të trajtohen në këtë konferencë do të jenë të shumta: Sa është i nevojshëm vaksinimi i tyre? Cila është dilema që ekziston tek prindërit për vaksinimin e fëmijëve të tyre? A paraqet ndonjë rrezik vaksinimi tek personat e vaksinuar e në veçanti tek moshat e reja? A mungon informimi tek qytetarët për vaksinim dhe çka duhet bërë në këtë drejtim? Pse ekziston dilema tek llojet e vaksinave dhe cili është rroli i Institucioneve mjekësore në informimin e drejtë për efikasitetin e vaksinave?

Për këto dhe shumë çështje tjera  ftohën të gjithë Mjekët e Federatës që punojnë në qendra të ndryshme të vendeve evropiane ti paraqesin përvojat dhe studimet e tyre më të reja në fushën e mjekësisë në luftë kundër COVID-19 që më këshillat dhe sugjerimet e tyre si dhe me përvojat e fituara deri me tani në luftë me virusin të japin kontributin e tyre në  konferencën online që do të mbahet me 8 Shtator 21 nga Ora 16.00 deri në ora 18.00 në Platformën  Zoom. https://usO6web.zoom/j/81092326625

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.