Gjermani/ Ambasada në Berlin njofton mbërritjen e dokumentave për këto data

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Gjermani/ Ambasada në Berlin njofton mbërritjen e dokumentave për këto data

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Berlin, Gjermani njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim për datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 se dokumentet kanë mbërritur.

“Shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për pasaportë dhe ID në datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 mund të paraqiten në ambasadë nga ora 13.00 deri 15.00 nga e hëna deri të enjten (duke përjashtuar ditët e festave zyrtare sipas kalendarit shqiptar) dhe nga ora 12.00 deri 13.00 çdo ditë të premte për tërheqjen e tyre. Shtetasit që kanë lënë zarf të saktë për dërgimin me postë do ju dergohet me postë pasaporta.
Nuk ka nevojë për test as për rezervim takimi. Kush paraqitet para orareve të njoftuara për shpërndarje, nuk është e mundur t’i ofrohet shërbimi dhe për pasojë ju këshillojmë që të paraqiteni në ambasadë vetëm në oraret e njoftuara që të evitohet pritja”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Berlin, Gjermani njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim për datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 se dokumentet kanë mbërritur.

“Shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për pasaportë dhe ID në datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 mund të paraqiten në ambasadë nga ora 13.00 deri 15.00 nga e hëna deri të enjten (duke përjashtuar ditët e festave zyrtare sipas kalendarit shqiptar) dhe nga ora 12.00 deri 13.00 çdo ditë të premte për tërheqjen e tyre. Shtetasit që kanë lënë zarf të saktë për dërgimin me postë do ju dergohet me postë pasaporta.
Nuk ka nevojë për test as për rezervim takimi. Kush paraqitet para orareve të njoftuara për shpërndarje, nuk është e mundur t’i ofrohet shërbimi dhe për pasojë ju këshillojmë që të paraqiteni në ambasadë vetëm në oraret e njoftuara që të evitohet pritja”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Berlin, Gjermani njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim për datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 se dokumentet kanë mbërritur.

“Shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për pasaportë dhe ID në datat 23-24-25-26-27 gusht 2021 mund të paraqiten në ambasadë nga ora 13.00 deri 15.00 nga e hëna deri të enjten (duke përjashtuar ditët e festave zyrtare sipas kalendarit shqiptar) dhe nga ora 12.00 deri 13.00 çdo ditë të premte për tërheqjen e tyre. Shtetasit që kanë lënë zarf të saktë për dërgimin me postë do ju dergohet me postë pasaporta.
Nuk ka nevojë për test as për rezervim takimi. Kush paraqitet para orareve të njoftuara për shpërndarje, nuk është e mundur t’i ofrohet shërbimi dhe për pasojë ju këshillojmë që të paraqiteni në ambasadë vetëm në oraret e njoftuara që të evitohet pritja”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.