Itali/ Konsullata Shqiptare në Milano njofton mbërritjen e dokumentave

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Itali/ Konsullata Shqiptare në Milano njofton mbërritjen e dokumentave

Konsullata shqiptare në Milano bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më 14 gusht 2021.

Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL.

Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është 12.00 – 16.00 në çdo dite pune.

Konsullata rikujton edhe një herë që të gjitha kartat ID që dërgohen me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht dhe nuk mund të përdoren në shërbimet bankare në Shqipëri.

KUJDES!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda 1 viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata shqiptare në Milano bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më 14 gusht 2021.

Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL.

Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është 12.00 – 16.00 në çdo dite pune.

Konsullata rikujton edhe një herë që të gjitha kartat ID që dërgohen me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht dhe nuk mund të përdoren në shërbimet bankare në Shqipëri.

KUJDES!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda 1 viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Konsullata shqiptare në Milano bën të ditur se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e bëra deri më 14 gusht 2021.

Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL.

Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është 12.00 – 16.00 në çdo dite pune.

Konsullata rikujton edhe një herë që të gjitha kartat ID që dërgohen me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht dhe nuk mund të përdoren në shërbimet bankare në Shqipëri.

KUJDES!!! Dokumentat biometrike mund të tërhiqen brenda 1 viti nga dita e aplikimit, në rast të kundërt do të konsiderohen të refuzuar

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.