SHBA/ Shqiptarja Etel Haxhiaj kandidon në Këshillin e Qytetit Worcester

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

SHBA/ Shqiptarja Etel Haxhiaj kandidon në Këshillin e Qytetit Worcester

Etel Haxhiaj kandidon për të përfaqësuar Rrethin 5 në Këshillin e Qytetit Worcester, SHBA, në zgjedhjet e datës 14 shtator 2021.

Etel Haxhiaj është një aktiviste e njohur shqiptaro-amerikane, e cila është vlerësuar me çmimin “Woman of Consequence“ për vitin 2020 nga Komiteti Këshillimor për Statusin e Grave në Qytetin e Worçesterit.

Etel ka studiuar zhvillimin ndërkombëtar dhe ndryshimet shoqërore, master në zhvillimin e komunitetit dhe planifikimin në Clark University.

Tashmë ajo ka vendosur të kandidojë për të qenë përfaqësuese e komunitetit ku jeton me sloganin “Një qytet për të gjithë banorët”.

“Ne jemi të kënaqur të miratojmë Etel për rrethin e Këshillit të Qytetit Worcester 5. Ne mbështesim Etel Haxhiaj sepse ajo është e angazhuar të luftojë për çështjet që kanë rëndësi për anëtarët tanë dhe për familjet punëtore tëWorcester. Si këshilltare, ne e dimë që ju do të vazhdoni të jepni përparësi për pagat dhe kushtet e mira të punës, strehimin e përballueshëm, drejtësinë racore dhe të drejtat e emigrantëve. Këshilli Shtetëror i SEIU (i cili përfshin vendasit e SEIU 1199, 32BJ, 509, 888, CIR dhe 3 FO, si dhe Veprimi i Komunitetit) bashkon më shumë se 105,000 punonjës të shëndetësisë, arsimit të lartë, sektorit publik, sektorit privat dhe shëndetësisë. punonjës të sigurisë dhe shërbimit në të gjithë Massachusetts. Votoni Etel Haxhiaj për Këshillin Bashkiak të Qarkut 5 të martën 14 shtator dhe të martën 2 nëntor”, shkruhet në faqen zyrtare të Facebook të SEIU MA State Council.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Etel Haxhiaj kandidon për të përfaqësuar Rrethin 5 në Këshillin e Qytetit Worcester, SHBA, në zgjedhjet e datës 14 shtator 2021.

Etel Haxhiaj është një aktiviste e njohur shqiptaro-amerikane, e cila është vlerësuar me çmimin “Woman of Consequence“ për vitin 2020 nga Komiteti Këshillimor për Statusin e Grave në Qytetin e Worçesterit.

Etel ka studiuar zhvillimin ndërkombëtar dhe ndryshimet shoqërore, master në zhvillimin e komunitetit dhe planifikimin në Clark University.

Tashmë ajo ka vendosur të kandidojë për të qenë përfaqësuese e komunitetit ku jeton me sloganin “Një qytet për të gjithë banorët”.

“Ne jemi të kënaqur të miratojmë Etel për rrethin e Këshillit të Qytetit Worcester 5. Ne mbështesim Etel Haxhiaj sepse ajo është e angazhuar të luftojë për çështjet që kanë rëndësi për anëtarët tanë dhe për familjet punëtore tëWorcester. Si këshilltare, ne e dimë që ju do të vazhdoni të jepni përparësi për pagat dhe kushtet e mira të punës, strehimin e përballueshëm, drejtësinë racore dhe të drejtat e emigrantëve. Këshilli Shtetëror i SEIU (i cili përfshin vendasit e SEIU 1199, 32BJ, 509, 888, CIR dhe 3 FO, si dhe Veprimi i Komunitetit) bashkon më shumë se 105,000 punonjës të shëndetësisë, arsimit të lartë, sektorit publik, sektorit privat dhe shëndetësisë. punonjës të sigurisë dhe shërbimit në të gjithë Massachusetts. Votoni Etel Haxhiaj për Këshillin Bashkiak të Qarkut 5 të martën 14 shtator dhe të martën 2 nëntor”, shkruhet në faqen zyrtare të Facebook të SEIU MA State Council.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Etel Haxhiaj kandidon për të përfaqësuar Rrethin 5 në Këshillin e Qytetit Worcester, SHBA, në zgjedhjet e datës 14 shtator 2021.

Etel Haxhiaj është një aktiviste e njohur shqiptaro-amerikane, e cila është vlerësuar me çmimin “Woman of Consequence“ për vitin 2020 nga Komiteti Këshillimor për Statusin e Grave në Qytetin e Worçesterit.

Etel ka studiuar zhvillimin ndërkombëtar dhe ndryshimet shoqërore, master në zhvillimin e komunitetit dhe planifikimin në Clark University.

Tashmë ajo ka vendosur të kandidojë për të qenë përfaqësuese e komunitetit ku jeton me sloganin “Një qytet për të gjithë banorët”.

“Ne jemi të kënaqur të miratojmë Etel për rrethin e Këshillit të Qytetit Worcester 5. Ne mbështesim Etel Haxhiaj sepse ajo është e angazhuar të luftojë për çështjet që kanë rëndësi për anëtarët tanë dhe për familjet punëtore tëWorcester. Si këshilltare, ne e dimë që ju do të vazhdoni të jepni përparësi për pagat dhe kushtet e mira të punës, strehimin e përballueshëm, drejtësinë racore dhe të drejtat e emigrantëve. Këshilli Shtetëror i SEIU (i cili përfshin vendasit e SEIU 1199, 32BJ, 509, 888, CIR dhe 3 FO, si dhe Veprimi i Komunitetit) bashkon më shumë se 105,000 punonjës të shëndetësisë, arsimit të lartë, sektorit publik, sektorit privat dhe shëndetësisë. punonjës të sigurisë dhe shërbimit në të gjithë Massachusetts. Votoni Etel Haxhiaj për Këshillin Bashkiak të Qarkut 5 të martën 14 shtator dhe të martën 2 nëntor”, shkruhet në faqen zyrtare të Facebook të SEIU MA State Council.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.